Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ροδόνερο: 4 τρόποι να το εντάξετε στη beauty ρουτίνα σας!


Το ροδόνερο αποτελεί αγαπημένο φυσικό προϊόν πολλών γυναικών και όχι άδικα, μιας και η διακρτιτική μυρωδιά του, η απαλή υφή του αλλά και τα πολλαπλά οφέλη του στην ομορφιά μας γενικά, το καθιστούν μοναδικό! Ιδιαίτερα στην επιδερμίδα μας, το ροδόνερο, βοηθά στην ενυδάτωση, ανανέωση, καταπράυνση, ακόμη και στον καθαρισμό της.


Δείτε, λοιπόν, 4 απίστευτες χρήσεις του στην καθημερινή σας ρουτίνα και μη διστάσετε ευθύς να αρχίσετε- όσες δεν το έχετε κάνει ακόμη- να το χρησιμοποιείτε!


1) Ως toner που θα σας προστατεύσει από την ακμή:

Το ροδόνερο είναι ιδιαίτερα ευεγερτικό για επιδερμίδες που είναι επιρρεπείς στην ακμή, καθώς χάρη στις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες μειώνει τα βακτήρια και τη φλεγμονή, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα.Μετά, λοιπόν, τον καθαρισμό, απλά εμποτίστε ένα βαμβάκι με λίγο ροδόνερο και απλώστε στο πρόσωπο. Θα παρατηρήσετε αμέσως οτι τυχόν ερεθισμοί ή κοκκινίλες μειώνονται.

2) Ως βάλσαμο στους μαύρους κύκλους και στα πρησμένα μάτια:

Αν ξυπνήσατε μόλις με πρησμένα μάτια ή μαύρους κύκλους κάτω από αυτά, το ροδόνερο είναι εδώ για να κάνει το βλέμμα σας πιο φωτεινό! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βουτήξετε μερικά pads από βαμβάκι σε ροδόνερο και να τα εφαρμόσετε στην περιοχή των ματιών σας για περίπου 5-10 λεπτά.

3) Ως θεραπεία για τα θαμπά και ξηρά μαλλιά:

Αν βλέπετε τα μαλλιά σας να έχουν ατονήσει, δεν έχετε παρά να γεμίσετε ένα φλιτζάνι ροδόνερο και να το χρησιμοποιήσετε μετά το λούσιμο, ως ένα τελικό ξέβγαλμα των μαλλιών σας. Το ροδόνερο θα επαναφέρει στα μαλλιά σας την παλιά, χαμένη λάμψη τους.

4) Ως ελαφρύ φυσικό άρωμα:

Για όλες εσάς που αναζητάτε ένα διακριτικό, φυσικό άρωμα, το ροδόνερο είναι η καλύτερη αρωματική λύση! Απλά ρίξτε μερικές σταγόνες ή ψεκάστε στο λαιμό και στους καρπούς των χεριών σας και αμέσως θα καταλάβετε τόσο εσείς όσο και οι γύρω σας τη διαφορά!



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: