Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Πώς να την “ρίξεις”! (Manual)


Σου αρέσει μια κοπέλα και θες τη “συνταγή της επιτυχίας” για να τη ρίξεις;
Δηλαδή να την κάνεις να σε θέλει όπως την θες;

Δες εδώ το manual με το τι πρέπει να κάνεις για να “δαγκώσει κι εκείνη τη λαμαρίνα” μαζί σου.

1. Μην γίνεσαι “ψωμόλυσσας” – “πέφτουλας”. Δεν θα το εκτιμήσει αν την κοιτάς σαν ξελιγωμένος ή αν βιαστείς να ξεκινήσεις να παραγίνεσαι διαχυτικός απέναντί της.
2. Στο πρώτο ραντεβού κερνάει πάντα ο άντρας. Είναι “νόμος”. Όσο κι αν επιμείνει, μη λυγίσεις! Απλά σε τεστάρει. Πρέπει να πληρώσεις εσύ στο πρώτο ραντεβού.
3. Αν την πας σινεμά, μην την πας να δείτε Bruce Lee με το “καλημέρα σας”! Δεν λέει κανείς να δείτε τη “Μελωδία της Ευτυχία”, αλλά υπάρχουν και οι εύκολες λύσεις τύπου: μια κοινωνικά ή ένα ψυχολογικό θρίλερ. Διαφορετικά αν δεν τα βρίσκετε με τίποτα, μην επιλέξεις σινεμά για έξοδο.
4. Προσπάθησε να την κάνεις να γελάει. Το χιούμορ το εκτιμούν πολύ όλες οι γυναίκες ως στοιχείο προσωπικότητας ενός άντρα. Αλλά να κάνεις επιτυχημένα αστεία, όχι “κρυάδες”.
5. Στο πρώτο ραντεβού μη κουβαλήσεις και φίλους σου μαζί. Στο πρώτο ραντεβού πρέπει να είστε τετ-α-τετ τα δυο σας.
6. Προσπάθησε να γίνεις συμπαθής στην παρέα της, χωρίς όμως να “την πέφτεις” σε φίλες της.
7. Την επόμενη μέρα από το πρώτο ραντεβού στείλε κάποιο μήνυμα τύπου: “Τι ωραία που πέρασα χτες” ή “Θέλω να επαναλάβουμε την έξοδο οπωσδήποτε και άμεσα”.
8. Τον πρώτο καιρό που θα βγαίνετε στείλε της κάποιο μήνυμα τύπου “Έχω να σε δω x μέρες και μου έχεις λείψει” κτλ.
9. Όταν σου μιλάει για πράγματα που την αφορούν καλό είναι να την παρακολουθείς και να μην αφαιρείσαι. Στην τελευταία περίπτωση ή το καταλαβαίνει επιτόπου ή θα φανεί σε μεταγενέστερη συζήτησή σας ότι την είχες “γραμμένη”, γιατί θα την ρωτάς να επαναλάβει πράγματα.
10. Να είσαι παρατηρητικός. Δηλαδή όταν φοράει κάτι που δεν έχεις ξαναδεί και όντως της πηγαίνει, ή όταν έχει αλλάξει τα μαλλιά της, καλό είναι να το παρατηρείς, και να της λες και καμιά καλή και ειλικρινή κουβέντα γι’ αυτό. Μη την έχεις γραμμένη. Plus αν δεν το κάνεις εσύ, όλο και κάποιος “καλοθελητής” θα υπάρξει.
11. Να παίρνεις πρωτοβουλία και να της προτείνεις να πηγαίνετε σε διαφορετικά μέρη. Καλά και “χρυσά” τα στέκια σου, αλλά δεν θες να βαρεθεί.
12. Και καμιά έκπληξη που και που δεν βλάπτει! Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις μια περιουσία. Προσάρμοσε την έκπληξη στο budget σου. Άλλωστε την χειρονομία θες να εκτιμήσει. Για παράδειγμα μη περιμένεις τα γενέθλιά της για να της πάρεις μια σοκολάτα ή ένα λουλούδι. Δεν θα φαλιρίσεις οικονομικά από τέτοιου είδους αγορές.
13. Να την ψιλό – ζηλεύεις. Μέσα σε φυσιολογικά πλαίσια φυσικά. Μη γίνεις παρανοϊκός.
14. Μαγείρεψε της κάτι έστω και μια φορά για να έχει να το κοκορεύεται στις φίλες της! Ακόμη και νερόβραστα μακαρόνια με κέτσαπ αν της κάνεις ή πατάτες τηγανιτές, θα πάρεις πολλούς “πόντους” για το effort σου.
15. Κάνε λιγάκι πιο πικάντικη την ερωτική σας ζωή, αν δεις ότι κι εκείνη θα ήταν δεκτική σε κάτι τέτοιο,ασφαλώς. Πρότεινε της για παράδειγμα να πάτε κάποια ανύποπτη χρονικά στιγμή σε κάποιο ξενοδοχείο με θεματικά δωμάτια, έστω και για ήμι-διαμονή.
16. Αν πάτε σε ξενοδοχείο ήμι-διαμονής, μη της ζητήσεις τα μισά λεφτά. Σε τέτοια ο άντρας πληρώνει. Αν δεν έχεις την οικονομική άνεση μη το προτείνεις καθόλου καλύτερα.
17. Αν έχεις την οικονομική ευχέρεια κανόνισε να πάτε ένα Σαββατοκύριακο κάπου όμορφα για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα σας και να είστε για 2 μέρες μόνο οι δυο σας.
18. Πήγαινε σε ανύποπτη χρονικά στιγμή να την πάρεις εσύ από τη δουλειά/ σχολή εκτός προγράμματος για να της κάνεις έκπληξη.
19. Αν έχει άμεσα γιορτή/γενέθλια κανόνισε της κάποια έκπληξη με τούρτα και κάλεσε και την παρέα της.
20. Αν γνωρίσεις την οικογένειά της προσπάθησε να είσαι ευγενικός αλλά και τυπικός. Don’t overdo it.
21. Μη βρίζεις υπερβολικά πολύ, και συνέχεια.
22. Να έχεις στοιχειώδεις τρόπους ευγενικής συμπεριφοράς.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: