Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Παναιτωλικός - Καλλονή 2-0


Με γκολ του Μαρτίνες στο 16' και αυτογκόλ του Τσαμπούρη στις καθυστερήσεις, ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 την Καλλονή στο Αγρίνιο, για την 31η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.


Το ματς από την αρχή ήταν ανοιχτό με τις δύο ομάδες να γίνονται απειλητικές πολύ νωρίς, πρώτα οι φιλοξενούμενοι με φάουλ του Λεοζίνιο στο 10' και φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Μπρακάλι και αμέσως μετά οι γηπεδούχοι στο 12' με τον Βιγιαφάνες να ελίσσεται από δεξιά και να γυρίζει την μπάλα και τον Τσαμπούρη να διώχνει πάνω στη γραμμή.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαρτίνες με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ.

Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο ρυθμός έπεσε, με τους γηπεδούχους απλώς να έχουν μια ανούσια υπεροχή κι έτσι κύλησε το α' ημίχρονο, αλλά και σχεδόν ολόκληρο το β' ημίχρονο.

Είναι ενδεικτικό πως μέχρι το τελευταίο δεκάλπετο, μόνο μια φάση ήταν αξιοσημείωτη (61΄) κι αυτή προέκυψε από σοβαρό λάθος του Αλεξιτς, που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Αλβες.

Στο 83' ο Παναιτωλικός «άγγιξε» το 2-0, αλλά η κεφαλιά του Κάπελ πήγε στο δοκάρι και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το πέτυχε από «σπόντα», όταν ο Κάπελ γύρισε την μπάλα και ο Τσαμπούρης στην προσπάθειά του να τη διώξει, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Δελφάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλβες, Βιγιαφάνες, Γοδόι - Καλτσάς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Κέβιν, Μπεχαράνο (65' Μύγας), Άλβες (72' Μορένο), Κάπελ, Μάλεζας, Γοδόι, Βιγιαφάνες, Μαρτίνες, Ετζεγκέλε, Φωτάκης (62' Λαζάρ).

ΚΑΛΛΟΝΗ (Βαγγέλης Βλάχος): Άλεξιτς, Αντέγιο, Μανούσος, Λεοζίνιο (46' Μίνγκας), Αναστασιάδης, Γιορέντε, Κεϊτά, Ναβάρο (46' Αράς), Καλτσάς, Τσαμπούρης, Πετρόπουλος (74' Ξύδας).





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: