Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Βρήκε τον (κακό) εαυτό της! H Naomi Campbell θύμωσε με φωτογράφο και δείτε τι του έκανε!


Σχεδόν από την αρχή της καριέρας της οι φήμες πως είναι η πιο απαιτητική diva που γνώρισε ποτέ το modelling ακολουθούν το όνομά της. Δύσκολη, απαιτητική, πολύ σνομπ, ιδιαίτερα δύσκολη στις συνεργασίες της και έτοιμη να πετάξει αντικείμενα σε όποιον δεν πηγαίνει!


Ένα video κάνει σήμερα το γύρο του κόσμου και το οποίο επιβεβαίωνει τις παραπάνω φήμες, αποκαλύπτοντας δείχνει την πιο άγρια πλευρά του διάσημου supermodel των 90's.
Η 44χρονη γαζέλα βρισκόταν στην Κούβα για ολιγοήμερες διακοπές και κατά την αναχώρησή της από το ξενοδοχείο μόλις αντιλήφθηκε την ύπαρξη ενός paparazzo τον πλησίασε με άγριες διαθέσεις και άρπαξε την κάμερά του γιατί ενοχλήθηκε που την κατέγραφε. Φυσικά ακολούθησαν και γαλλικά με την ίδια να προστάζει τους άνδρες της ασφάλειας της να επιληφθούν του θέματος.
naomi-campbell111 76000

Ο φωτογράφος που έσωσε τη σωματική του ακεραιότητα, αλλά και την κάμερά του ανέβασε το υλικό στο διαδίκτυο για να μάθουμε όλοι πως τελικά οι παλαιότερες κατηγορίες πως η Naomi πέταγε το κινητό της στο κεφάλι της γραμματέας της μπορεί και να μην τόσο αβάσιμες!


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: