Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Τι λέμε εμείς και τι πραγματικά ακούν οι άλλοι σε μια συνέντευξη για δουλειά



Μια συνέντευξη για δουλειά ίσως είναι ό,τι πιο αγχωτικό για μερικούς υποψήφιους, ενώ κάποιοι άλλοι εμφανίζονται πολύ πιο χαλαροί και προετοιμασμένοι. Τι γίνεται, όμως, όταν ανοίγουμε το στόμα μας και αρχίζουμε να λέμε πράγματα που είναι παρεξηγήσιμα; Ένα βίντεο παρουσιάζει με χιουμοριστικό αλλά τελικά ρεαλιστικό τρόπο τι λένε οι άνθρωποι συνήθως σε μια συνέντευξη για δουλειά και τι πραγματικά ακούν οι υπεύθυνοι της εταιρείας.


Ακόμα και το αρχικό «χαίρεται» μπορεί να κρύβει παγίδες αφού κάποιοι το παρακάνουν με την καλοσύνη και χαρίζουν προσωπικά δώρα στους διευθυντές. 

Γιατί σύμφωνα με το βίντεο, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να δείξετε είναι ότι είστε κάποιος μανιακός που παρακολουθεί τον προϊστάμενο! 

Τι γίνεται, όμως, σε περίπτωση που αργήσετε; Αν κάνετε το λάθος και ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας το βιογραφικό σας, αυτό που θα αφήσετε να εννοηθεί είναι ότι δεν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη δουλειά καθόλου. Όταν αργείτε και ρίχνετε το φταίξιμο στην κίνηση, οι άλλοι ακούν «δεν ενδιαφέρομαι για τον χρόνο που μου διαθέτετε». 

Δείτε και άλλες περιπτώσεις παρεξηγήσεων που πρέπει να αποφύγετε!






Πηγή 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: