Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

θα τη λυπηθείτε: Η JLo μιλάει για τις απιστίες των συντρόφων της και... ξεσπά!



Τη βλέπετε εδώ και χρόνια να λικνίζεται πάνω στη σκηνή και τις περισσότερες φορές μένετε με το στόμα ανοιχτό.
Η JLo είναι καλλονή και δε θα πιστεύετε στα αυτιά σας (στα μάτια σας στην προκειμένη περίπτωση) με την παρακάτω της δήλωση. Μίλησε για τους άτακτους πρώην της και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε.
0b5d59c8ce82f96b2f1fa19696c12b1c 4b818
Όλες οι γυναίκες έχουμε γνωρίσει κάποιον ζωηρούλη άντρα στη ζωή μας που μας έκανε να αμφιβάλλουμε για το πόσο αξίζουμε και να αναρωτιόμαστε, τι βρήκε στην αγκαλιά μίας άλλης γυναίκας. Και δεν είμαστε και οι μόνες, αφού και η τραγουδίστρια έχει πέσει «θύμα» αρκετές φορές των ίδιων ερωτημάτων.
Η JLo πέρασε πολλά χρόνια που θεωρούσε τον εαυτό της την αιτία που οι σύντροφοί της αλλαξοπιστούσαν. Και όμως, από το μυαλό της δεν μπορούσαν να φύγουν οι ευθύνες, πως η ίδια έκανε κάτι λάθος και για αυτό εκείνοι έβρισκαν θαλπωρή σε ξένες αγκαλιές. Βέβαια μετά και από το χωρισμό της από τον τρίτο σύζυγό της, Marc Anthony είπε να αλλάξει... σκεπτικό. Και καλά έκανε δηλαδή.
006450300 1424768672-JLo-dan-MarcAnthony-150224 88961
Jennifer Lopez και Marc Anthony
Αποφάσισε, πως η ζωή είναι ωραία για να στεναχωριέται και είπε να συνεχίσει το... χορό. Μα πείτε μας, γίνεται να έχεις δίπλα σου τη Λατίνα αυτή καλλονή και να κοιτάς άλλες γυναίκες. Τι της λείπει και εμάς μας έχει διαφύγει; H ίδια πάντως νιώθει ακόμη πιο σέξι τώρα που τα χρόνια έχουν περάσει, καθώς έχει εξοικειωθεί με την εικόνα της και τα έχει βρει με τη... JLo.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: