Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Σόου που σοκάρει: Οι παίκτες κάνουν σεξ σε κουτί επί σκηνής


Αλλα 6 απαράδεκτα ριάλιτι [βίντεο]
Από τη στιγμή που οι τηλεοπτικοί παραγωγοί συνειδητοποίησαν τη λαχτάρα του ανθρώπινου είδους να κρυφοκοιτάζει από την «κλειδαρότρυπα», εισάγοντας τα ριάλιτι στην TV, συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον στο ποιος θα παρουσιάσει την πιο εξευτελιστική ιδέα.


Το «Sex Box», που έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα, σίγουρα ανταποκρίνεται σε αυτό το διαγωνισμό ταπείνωσης. Στο σόου, ζευγάρια κάνουν σεξ επί σκηνής. Το κουτί στο οποίο μπαίνουν για να επιδοθούν σε αυτή την πράξη έχει μεν ηχομόνωση και μέσα δεν υπάρχουν κάμερες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι λιγότερο εξευτελιστικό. Κεντρική ιδέα του ριάλιτι αποτελεί ότι τα ζευγάρια θα είναι πιο ευάλωτα και ειλικρινή μετά από την ερωτική πράξη, καθώς θα μιλούν στο πάνελ των ειδικών που θα επιχειρεί να τους επιλύσει τις μεταξύ τους διαφορές.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τόσο απαράδεκτο ριάλιτι βγαίνει στον «αέρα». Το ΤΙΜΕ θυμήθηκε έξι ακόμη τέτοιες περιπτώσεις.
Τοκετός στη φύση
Σε αυτό το ριάλιτι, γυναίκες γεννούν στη φύση, χωρίς επισκληρήδιο ή κάποια άλλη βοήθεια.
Ποιος είναι ο χειρότερος οδηγός;
Το σόου έχει προβληθεί σε διάφορες χώρες. Συγκεντρώνει τους χειρότερους οδηγούς και τους βάζει πίσω από το τιμόνι για να δείξουν πόσο τραγικοί είναι σε αυτό το πράγμα. Το 2011 ένας Ολλανδός παίκτης το έπραξε και με το παραπάνω, όταν χτύπησε κατά λάθος τον παρουσιαστή. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
 


Είσαι «καυτός»;
Στο συγκεκριμένο ριάλιτι, οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονταν σε μία πασαρέλα και έδειχναν τα κάλλη τους στους κριτές.
 


Η διαθήκη
Το CBS είχε τη λογική να ακυρώσει το σόου μετά από το πρώτο επεισόδιο, που προβλήθηκε το 2005. Η κεντρική ιδέα ήταν ότι συγγενείς και φίλοι διαγωνίζονταν για να συμπεριληφθούν στη διαθήκη ενός πλούσιου.
Γυμνό ραντεβού
Είναι ακριβώς αυτό που σκέφτεται κανείς ακούγοντας τον τίτλο. Ανθρωποι που γνωρίζονται όπως τους γέννησε η... μαμά τους.
 


Ο Κύκνος
Ριάλιτι που μετέτρεπε ασχημόπαπα σε κύκνους, μετά από πάρα πολλές πλαστικές επεμβάσεις.





Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: