Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Πότε πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις για τον ιδανικό;



Όταν τον έχεις δίπλα σου. 6 σημάδια-κλειδιά που θα σε βοηθήσουν να το αντιληφθείς.


*Βράχος
Είναι σημαντικό να ξέρει να χαίρεται με τις χαρές σας αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι να μπορεί να σας στις δύσκολες στιγμές σας. Να σας συμβουλεύσει, να σας τονώσει, να κάνει υπομονή.

**Come as you are
Μεγαλώνοντας, συνειδητοποιούμε όλοι ότι τελικά σημασία δεν έχει μόνο πόσο και ποια πλεονεκτήματα έχει ο σύντροφος μας, αλλά κυρίως αν μπορούμε να ανεχτούμε τα ελαττώματα του. Αν ο άντρας που έχετε δίπλα σας σάς αποδέχεται για το «πακέτο» που προσφέρετε είναι πραγματικά τύχη και ευτυχία.

***Ανάσα ελευθερίας
Η αγάπη σημαίνει συντροφικότητα αλλά η συντροφικότητα δεν είναι απαραιτήτως συνυφασμένη με το «παντού και πάντα μαζί». Ο καθένας μπορεί να έχει τη ζωή του και όχι κάθε λεπτό να πρέπει να το μοιραζόμαστε με τρόπο που, πολλές φορές μπορεί και να μην μας αρέσει. Όταν ο αγαπημένος σας σάς επιτρέπει να κάνετε τα χόμπι σας, να βλέπετε τις φίλες σας και να μην τον συνοδεύετε κάθε φορά στο γεύμα στης μητέρας του μπορείτε να νιώσετε τυχερή!

****Η διαφορά που μας ενώνει
Υπάρχει η θεωρία ότι ένα ζευγάρι πρέπει να έχει κοινά σημεία στην προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντα του. Δεν είναι απολύτως λάθος αλλά στην πραγματικότητα έχουν ιδιαίτερη γοητεία οι διαφορές και η προσπάθεια του ενός να τις «δοκιμάσει»: αν ο ένας είναι αντικοινωνικός και ο άλλος κοινωνικός, για παράδειγμα, είναι πρόκληση να μπαίνει ο ένας στη θέση του άλλου. Είναι ένα είδος ανανέωσης, νέοι ρόλοι και εμπειρίες που μας κάνουν να βλέπουμε το σύντροφο μας ως μέσο εξέλιξης της προσωπικότητας μας.

*****Τα λόγια είναι περιττά
Πριν μιλήσετε, πριν ζητήσετε, πριν σκεφτείτε ξέρει τι θέλετε και τι νιώθετε. Μαγεία!

******Respect
Σεβασμός. Το βασικότερο συστατικό όχι μόνο για έναν ευτυχισμένο γάμο αλλά για ευτυχείς σχέσεις γενικά. Όταν σεβόμαστε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας αποφεύγονται διάφορες δυσάρεστες καταστάσεις και κυρίως ο εξευτελισμός της αγάπης και του δεσμού που μας ενώνει.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: