Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Οι online παραγγελίες είναι ήδη ξεπερασμένες



5 high-tech τρόποι να πάρετε μια πίτσα [εικόνες & βίντεο]
Με τις διαδικτυακές παραγγελίες, ήδη η... παραδοσιακή μέθοδος μέσω τηλεφώνου έχει ξεπεραστεί. Αν όμως νομίζετε πως επειδή χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας για να παραγγείλετε, είστε πλέον εξελιγμένοι, τότε κάνετε μεγάλο λάθος.

Με τα άλματα προόδου της τεχνολογίας, η διαδικασία της παραγγελίας έχει γίνει πλέον... επιστήμη. Οι υπερσύγχρονοι τρόποι που μπορεί πλέον κανείς να παραγγείλει μια πίτσα, χαρακτηρίζονται περισσότερο ως υπερβολικοί, παρά ως πρακτικοί. Παρ΄ όλα αυτά, το να παραγγέλνεις με κάποιον από τους παρακάτω πέντε τρόπους, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
1. Η παραγγελία στα... χέρια μας, μέσω smartwatch



Πλέον όχι απλά δεν χρειάζεται να πάρετε τηλέφωνο στο μαγαζί για να παραγγείλετε, αλλά μπορείτε να το κάνετε χωρίς καν να βγάλετε το κινητό σας από την τσέπη του παντελονιού. Ενα «έξυπνο» ρολόι είναι αρκετό για να σας εξασφαλίσει την αγαπημένη σας πίτσα.
2. Πίτσα εν ώρα οδήγησης – Αλάρμ, χειρόφρενο και παραγγελία
Ισως να μην είναι η πιο ασφαλής εφαρμογή, καθώς αν οδηγάει κανείς πεινασμένος, τότε η ιδέα να παραγγείλει μια πίτσα από το αυτοκίνητο του δεν ακούγεται καθόλου άσχημη. Ενας πειρασμός που μπορεί να εξελιχθεί σε τραγωδία. Ωστόσο, μπορείτε να σταματήσετε και να παραγγείλετε την πίτσα που επιθυμείτε, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σας. Μετά την ολοκλήρωση της, συνεχίζετε κανονικά την πορεία σας.
3. Το «έξυπνο» τραπέζι φτιάχνει την πίτσα σας



Ενα τραπέζι που έχει δημιουργηθεί για τους... πιο ιδιότροπους πελάτες. Αντί για μια συνηθισμένη παραγγελία σε σερβιτόρο, πλέον μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει την πίτσα του και να την στείλει για ψήσιμο.
4. Πίτσα μέσω... eye contact – Μια πραγματικά περίεργη εφαρμογή



Μπορείτε να κάνετε παραγγελία χωρίς να χρησιμοποιήσετε το στόμα και τα χέρια σας; Πλέον με την νέα εφαρμογή της Pizza Hut γίνεται. Τα υλικά παρουσιάζονται μπροστά σας και εσείς τα επιλέγετε κοιτάζοντας τα. Τα υλικά στα οποία εστιάσατε περισσότερο θα μπουν στην πίτσα που δημιούργησε το... υποσυνείδητο σας.
5. Γιατί να παραγγείλετε; – Απλά... εκτυπώστε την πίτσα σας



Οι νέοι υπερσύγχρονοι 3D εκτυπωτές μπορούν να δημιουργήσουν τα πάντα. Από απλά καθημερινά αντικείμενα μέχρι και πολυκατοικίες. Αν και ακόμα οι τρισδιάστατοι εκτυπωτές δεν είναι σε θέση να δημιουργήσουν πίτσες, ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία για να αποκτήσουν και αυτή τη δυνατότητα. Μια ιδέα που αν και λίγο... αμφιλεγόμενη, είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: