Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

«Προτιμώ να με αποκαλούν Bond Lady»


Η Μόνικα Μπελούτσι και το τέλος των Bond Girls (όπως τα γνωρίζαμε)

ΜΙλώντας για τη συμμετοχή της στο «Spectre», η Μόνικα Μπελούτσι βάζει κάτω όλα τα Bond Girls που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα
Οταν η Μόνικα Μπελούτσι έφτασε στο Λονδίνο για να συζητήσει με τον Σαμ Μέντες τη συμμετοχή της στο «Spectre» του είπε: «Δεν είμαι κορίτσι. Είμαι γυναίκα. Είμαι μια ώριμη γυναίκα. Μήπως πρέπει να αντικαταστήσω την Τζούντι Ντεντς; Γιατί με θέλετε; Είμαι 50 ετών. Τι θα κάνω στον Τζέιμς Μποντ;».
Και αυτός της απάντησε: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, ο Τζέιμς Μποντ θα έχει μια ιστορία με μια ώριμη γυναίκα. Το κόνσεπτ θα είναι επαναστατικό.»
Και κάπως έτσι, η Μόνικα Μπελούτσι έγινε μέρος της μυθολογίας του Τζέιμς Μποντ, αλλάζοντας συλλήβδην τα δεδομένα.
Τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη από τον Ντάνιελ Κρεγκ, η 50χρονη Μόνικα Μπελούτσι σπάει το ρεκόρ του πιο μεγάλου σε ηλικία Bond Girl που ήταν η 39χρονη Ονορ Μπλάκμαν ως Pussy Galore στο «Goldfinger» και η Ιταλίδα καλλονή είναι περήφανη γι' αυτό. «Θα είσαι ήρωας για τις γυναίκες», απάντησε στον Μέντες. «Για το γεγονός ότι υπερασπίζεσαι τις μεγαλύτερες ηθοποιούς.»
Monica Bellucci Vanity Fair Italy December 2014 607Στο ιταλικό Vanity Fair το Δεκέμβριο του 2014
«Πολλές πενηντάρες είναι σαν αόρατες για τους άντρες, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι», δήλωσε η Μπελούτσι. «Που είναι το πρόβλημα αν ο άντρας είναι 30 και η γυναίκα 50. Ολα είναι θέμα ενέργειας και ψυχής, όχι θέμα ηλικίας του σώματος. Ο,τι είναι πραγματικά σέξι βρίσκεται στο μυαλό, στη φαντασία όχι στο σώμα. Και γι' αυτό δεν με εκπλήσσει όταν άντρες στα 20 ή στα 30 τους χρόνια αναζητούν μια μεγαλύτερη γυναίκα. Δεν με εκπλήσσει που οι άντρες βρίσκουν ακόμη πολύ γοητευτικές την Κατρίν Ντενέβ, την Ιζαμπέλ Ιπέρ και τη Σαρλότ Ράμπλινγκ. Οι άντρες βλέπουν την Τζούντι Ντεντς και βλέπουν τόσο σθένος, τόση δύναμη να έρχεται από μέσα της και αυτό είναι γοητευτικό. Κοιτάζω αυτές τις γυναίκες και ελπίζω πως θα έχω ανάλογο εσωτερικό πλούτο όσο μεγαλώνω, τον πλούτο που δεν μπορείς να δεις μόνο με τα μάτια.»
Monica Bellucci Style Magazine Cover 607Στο εξώφυλλο του περιοδικού Style τον Φεβρουάριο του 2015
Τι νιώθει όμως η Μόνικα Μπελούτσι όταν την αποκαλούν «Bond Girl»;
«Η πρώτη μου σκέψη ήταν πως θα μπορέσω να γίνω Bond Girl στα 50. Συγκρινόμενη με όλα τα Bond Girls που έχουν περάσει πριν από μένα, είμαι τόσο πολύ πιο ώριμη. Θα προτιμούσα, μάλλον, να με αποκαλούν Bond Woman ή μάλλον Bond Lady.»
Monica Bellucci Event Magazine  607Στο περιοδικό Event τον Φεβρουάριο του 2015
H Μόνικα Μπελούτσι είναι η πέμπτη ιταλίδα που υποδύεται Bond Girl στη σειρά ταινιών του Τζέιμς Μποντ. Πριν από αυτήν προηγήθηκαν οι Ντανιέλα Μπιάνκι ως Τατιάνα Ρομάνοβα στο «From Russia With Love» του 1963, η Λουτσιάνα Παλούτσι ως Φιόνα Βόλπε στο «Thunderball» του 1965, η Μαρία Γκρατσία Κουτζινότα ως Cigar Girl στο «The World is Not Enough» του 1999 και η Κατερίνα Μουρίνο ως Solange στο «Casino Royale» του 2006.
To «Spectre» είναι προγραμματισμένο για να βγει στις βρετανικές αίθουσες στις 23 Οκτωβρίου του 2015.

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: