Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Μενεγάκη: Γιατί «πάγωσε» η συζήτηση της αγωγής για το σπίτι στα Μελίσσια


Οι δύο πρώην σύζυγοι επρόκειτο να βρεθούν στα δικαστήρια το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, στο πολυμελές πρωτοδικείο, εμφανίστηκαν μόνο οι δικηγόροι τους.


Όπως όλα δείχνουν «πάγωσε» η συζήτηση της αγωγής του Γιάννη Λάτσιου για την βίλα στα Μελίσσια, στην οποία η Ελένη Μενεγάκη κατοικεί σήμερα με τα τρία τους παιδιά. Ο κύριος λόγος είναι ο επερχόμενος τοκετός της παρουσιάστριας, αφού έχει μπει πλέον στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η κατανόηση που τελικά έδειξε η πλευρά Λάτσιου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα ''Espresso'', ο δικηγόρος της Ελένης Μενεγάκη, ζήτησε νέα αναβολή -αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε από το δικαστήριο, με το σκεπτικό ότι έχει ήδη δοθεί μία πρώτη. Ο συνήγορος επανήλθε με αίτημα ματαίωσης, το οποίο έγινε δεκτό από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου, φέρνοντας, έτσι, την ανακωχή.
Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, ζητά να πουληθεί η 1.000 τετραγωνικών μέτρων βίλα, ένα ενιαίο συγκρότημα δυο κατοικιών σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τετραγωνικών, που αποκτήθηκε το 2004 και τα έσοδα να μοιραστούν -σύμφωνα με τα ποσοστά τους στο αρχικό συμβόλαιο- δηλαδή 25% σε εκείνον και 75% στην πρώην σύζυγό του. Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια, ζητά να γράψουν το σπίτι στα τρία τους παιδιά.
Η ματαίωση της εκδίκασης, πάντως, δεν σημαίνει ότι η διαμάχη τερματίστηκε, αφού ο Γιάννης Λάτσιος έχει το δικαίωμα να επανέλθει όποτε θελήσει με κατάθεση του ίδιου δικογράφου, διεκδικώντας εκ νέου το ακίνητο.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: