Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Θρίαμβος Φέτελ με Ferrari στο γκραν πρι της Μαλαισίας



Η Ferrari επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πολύ, πολύ καιρό. Η κόκκινη ομάδα με οδηγό τον Σεμπάστιαν Φέτελ πέτυχε πριν από λίγο μια μεγαλειώδη νίκη στην πίστα Σεπάνγκ στο γκραν πρι της Μαλαισίας.
Ο πρώτος οδηγός της Ferrari κατάφερε να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες του μονοθεσίου του, ακολούθησε διαφορετική στρατηγική στην τρόπο διαχείρισης των ελαστικών και χωρίς να απειληθεί σε κανένα σημείο της πίστας από τους οδηγούς της Mercedes – και τον Λιούις Χάμιλτον – ανέβηκε με θριαμβευτικό τρόπο στη πρώτο σκαλί του βάθρου.


Η Ferrari είχε να κερδίσει αγώνα από το Ισπανικό γκραν πρι του 2013, σχεδόν 2 χρόνια πριν. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον με το μονοθέσιο της Mercedes ενώ την τριάδα συμπλήρωσε ο Νίκο Ρόσμπεργκ. Ακολούθησαν ο Κίμι Ραικόνεν στην τέταρτη θέση, στην πέμπτη ο Βαλτερι Μπότας ενώ την εξάδα συμπλήρωσε ο Φελίπε Μάσα.

Καθόλου καλός δεν ήταν ο αγώνας για την McLaren, που είδε και τους δύο οδηγούς της, τον Φερνάντο Αλόνσο και τον Τζένσον Μπάτον να εγκαταλείπουν με μηχανικά προβλήματα στα μονοθέσια τους. Επίσης, ο 17χρονος Φερστάπεν έγινε ο νεότερος οδηγός στην ιστορία της Formula 1 που καταφέρνει να βαθμολογηθεί.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: