Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

«Καρφώνει» τις πρώην του ο Χολίδης


Tο τι ψάχνει σε μια γυναίκα αποκάλυψε ο Χρήστος Χολίδης στην εκπομπή «Το πρωινό» και φρόντισε να… «καρφώσει» τις πρώην του και να «ανεβάσει» την νυν σύντροφό του, Χριστίνα Μουστάκα.


Μπορεί ο τραγουδιστής όπως λέει να μην νιώθει έτοιμος ακόμα για γάμο, ξέρει ωστόσο τι ψάχνει από μια σύντροφο:

«Τι άλλο να ψάχνω; Θες έναν άνθρωπο να σε φροντίζει, να αρρωστήσεις και να σου φτιάξει μια σούπα, καλή ώρα όπως έπαθα εγώ πριν δυο εβδομάδες. Το πιο σημαντικό είναι αυτό πιστεύω γιατί η ομορφιά φεύγει κάποια στιγμή».

Όσο για το αν είναι υπέρ των δυναμικών και εργαζόμενων γυναικών;

«Πιστεύω ότι η γυναίκα πρέπει να ασχολείται με κάτι που της αρέσει πολύ. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, κάτι που βλέπω και τώρα στη Χριστίνα. Κάνει πράγματα και αυτό εγώ το λατρεύω.

Μ΄αρέσει μια γυναίκα να σκέφτεται και να είναι δραστήρια. Δεν μ΄αρέσει μια γυναίκα να κλείνεται στην ομορφιά της και αυτό να είναι μόνο αυτό!»

Τέλος, εξέφρασε και την άποψη ότι σε μια σχέση ο ένας από τους δυο πρέπει να είναι ο αρχηγός, κάτι που μας θύμισε πολύ τις δηλώσεις του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος είχε πει πως «ο άνδρας είναι από πάνω και η γυναίκα από κάτω»:

«Πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να είναι ο αρχηγός. Ο άντρας να είναι ο μπροστάρης και οι άλλοι από πίσω να ακολουθούν» κατέληξε ο Χρήστος Χολίδης.

Δεν ξέρουμε για ποιά ή για... ποιές χτυπά η καμπάνα, απλά να θυμίσουμε ότι η τελευταία σχέση που είχε ο Χολίδης πριν την Μουστάκα, ήταν η Δούκισσα Νομικού.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: