Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Η απάντηση της Apple στη δωρεάν μουσική του Spotify



Με την κωδική ονομασία Cooper αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα υπηρεσία της Apple που φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί στα ίσα το Spotify.
Ο αμερικανικός κολοσσός όμως, σύμφωνα με πληροφορίες των «Νιου Γιορκ Τάιμς», δεν πρόκειται να παρέχει τις μουσικές υπηρεσίες της δωρεάν όπως κάνει η σουηδική εταιρεία.


Η Apple προχωρά εδώ και καιρό στη δημιουργία της εφαρμογής - η οποία από πολλούς έχει χαρακτηριστεί «Spotify Killer» - σε συνεργασία με την Beat, την οποία είχε εξαγοράσει πριν από έναν χρόνο έναντι σχεδόν 3 δισ. δολαρίων.

Η νέα υπηρεσία της Apple αναμένεται με την έκδοση 8.4 του λειτουργικού της συστήματος και σίγουρα μετά το λανσάρισμα του Apple Watch. 

Η Apple, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συζητήσεις με δισκογραφικές εταιρείες προκειμένου να καταφέρει να χρεώσει τη συνδρομή 8 δολάρια τον μήνα, αλλά αυτό δεν έγινε δυνατό. 

Το βέβαιο είναι ότι ο μουσικός Trent Reznor παίζει σημαντικό ρόλο στον σχεδιασμό της υπηρεσίας, ενώ ο πρώην dj του BBC Zane Lowe συμμετέχει στον ανασχεδιασμό του iTunes Radio, το οποίο θα έχει πολιτική εστιασμένων επιλογών.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: