Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

10 λόγοι για να κοιμάσαι γυμνή



Στον ύπνο καλό είναι να σε ακουμπά μόνο το σεντόνι


Υπάρχουν λόγοι και οι επιστήμονες έχουν αποδείξεις ότι το να πετάξουμε πυτζάμες, baby doll και γενικά τα ρούχα ύπνου, θα μας κάνει τη ζωή καλύτερη.
Γδύσου, ξάπλωσε και αγκάλιασε το σεντόνι σου. Άμα είναι το στρώμα σου διπλό, πλησίασε τον καλό σου και να είσαι σίγουρη ότι όσο κοιμάσαι η τύχη σου θα δουλεύει. Διότι...

1. Ξεκουράζεσαι περισσότερο

Για να έχεις έναν καλό ύπνο, το θέμα της θερμοκρασίας είναι πολύ σημαντικό. Δεδομένου ότι η ιδανική θερμοκρασία16-20 βαθμοί Κελσίου, στις πολλές ζέστες αντί να βάλεις τέρμα όποια συσκευή έχεις για να δροσιστείς, γδύσου ώστε να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να μην ζεσταθεί παραπάνω από όσο πρέπει. Αν η θερμοκρασία ανέβει, τότε το πιθανότερο είναι να ξυπνήσεις κουρασμένη ή να μη κοιμηθείς ποτέ.

2. Χάνεις βάρος

Αν δεν κοιμηθείς καλά, το πρωί ξυπνάς με υψηλά επίπεδα κορτιζόλης στον οργανισμό σου και αυτό μπορεί να ανοίξει την όρεξη σου να φας το κάτι τις παραπάνω. Το να κοιμηθείς ωραία (έχοντας δροσιά κλπ κλπ) σημαίνει ότι μειώνεται και το άγχος που ως γνωστός φέρνει λίπος στην κοιλιά.

3. Βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος

Το να μη σε περιβάλουν διάφορα λάστιχα, υφάσματα και στενά μπλουζάκια, βοηθάει το αίμα σου να κυκλοφορεί καλύτερα σε όλο σου το σώμα.

4. Φτιάχνει επιδερμίδα

Κρατώντας το σώμα σου δροσερό, οι αντιγηραντικές ορμόνες κάνουν ανενόχλητες τη δουλειά τους. Αν τα θες πιο επιστημονικά, με τη δροσιά η μελατονίνη απελευθερώνεται και μετά η αυξητική ορμόνη αναλαμβάνει δράση. Ο οργανισμός λειτουργεί καλύτερα και μαλλιά - δέρμα παίρνουν τα πάνω τους. Καλέ, μίκρυνες ή κάνουν τα μάτια μου;



5. Αγαπάς περισσότερο το σώμα σου

Το να κοιμάσαι γυμνή, σε κάνει να αγαπήσεις το σώμα σου, τόσο απλά! Αισθάνεσαι άνετα, λειτουργείς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αυτό "μετράει" και στους γύρω σου.

6. Αγαπάς περισσότερο τον καλό σου

Στην περίπτωση που δεν κοιμάσαι μόνη σου, η επιλογή του να μην φοράτε τίποτα όταν κοιμάστε με τον καλό σου είναι η καλύτερη. Από πρόσφατη έρευνα αποδείχτηκε ότι τα ζευγάρια που κοιμούνται γυμνά, νιώθουν πιο ευτυχισμένα στη σχέση τους.

7. Το σεξ γίνεται καλύτερο

Η απευθείας επαφή δέρμα με δέρμα, είναι ότι πρέπει και για το σεξ. Όταν τα σώματα αγγίζονται χωρίς εμπόδια (μα εμπόδιο εκείνη η πυτζαμούλα; ναι) τότε εκκρίνεται η ορμόνη της αγάπης, η οξυτοκίνη. Γίνεται... χαμούλης.

8. Σε προστατεύει από απρόσκλητους επισκέπτες

Μπορεί η πρώτη σκέψη όταν λες ότι θα κοιμηθείς χωρίς εσώρουχο να είναι ότι αφήνει απροστάτευτη την ευαίσθητη περιοχή σου, όμως μάντεψε, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Κάθε άλλο, καθώς τα βακτήρια λατρεύουν τη ζέστη, οπότε το να κοιμάσαι γυμνή και να είσαι δροσερή τα αποτρέπει από το να σου κάνουν επίσκεψη.

9. Βάζεις λιγότερα πλυντήρια

Το να κοιμάσαι γυμνή σημαίνει αυτόματα ότι έχεις λιγότερα άπλυτα baby doll. Φυσικά, χαλάς και λιγότερα χρήματα για να αγοράσεις ρούχα ύπνου. 2 σε 1, νοικοκυρεμένα.

10. Δεν "μουχλιάζεις"

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν μονάχοι και κάποιοι άλλοι που μόλις πάνε σπίτι φοράνε την πυτζάμα - σορτσάκι - ενδυμασία ύπνου. Με αυτό τον τρόπο, από τις 8 το βράδυ μπορεί να αρχίζουν να ακυρώνουν συναντήσεις ή εξόδους, επειδή ακριβώς "που να ντύνονται τώρα και να βγάζουν τα άνετα τα ρουχαλάκια τους". Ενώ άμα κοιμάσαι γυμνή, αναγκαστικά είσαι πανέτοιμη να κυκλοφορήσεις.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: