Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique στην Αρχιτεκτονική Live!



Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique μεταφέρουν για 4 μόνο συναυλίες τη νέα τους παράσταση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις όπου και να εμφανίστηκε, στο κέντρο της Αθήνας και στην ανανεωμένη Αρχιτεκτονική Live!


Με «συμβολική» ημερομηνία έναρξης το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι εξαιρετικοί συνεργάτες της, θα μεταφέρουν την αγάπη και το πάθος τους για τη μουσική σε έναν συναυλιακό χώρο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα αθηναϊκά live και τώρα επιστρέφει με νέα διεύθυνση, αναμορφωμένο stage, καινούριο καλλιτεχνικό δυναμικό και διάθεση να γίνει στέκι των πιο δυναμικών ζωντανών εμφανίσεων στο κέντρο της πόλης.

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique εγκαινιάζουν μία νέα εποχή για την Αρχιτεκτονική και μας προσκαλούν σε ένα παθιασμένο, διονυσιακό πρόγραμμα, που έρχεται να ενώσει την Ανατολή με τη Δύση και το καινούριο με το παλιό, ακριβώς όπως συνυπάρχουν και εμπεριέχονται στις μουσικές καταβολές κάθε Έλληνα.

Με την ξεχωριστή αισθητική της Ελένης Τσαλιγοπούλου και της σπουδαίας μπάντας της, κάθε live γίνεται μια συναρπαστική εμπειρία, όπου η νοσταλγία και η συγκίνηση της Ανατολής αναμειγνύεται μοναδικά με την ένταση και τον δυναμισμό της Δύσης. Αυτό άλλωστε υποδηλώνει και ο όρος bogaz: Ένα γοητευτικό, αέρινο πέρασμα, από τη μία πλευρά στην άλλη.

Με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, αγαπημένα τραγούδια και ερμηνείες που καθηλώνουν, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι bogaz musique μας περιμένουν από τις 14 Φεβρουαρίου στην ανανεωμένη Αρχιτεκτονική.

Οι boğaz musique είναι οι:
Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος - κιθάρες, μαντολίνο, λούπες
Καλαμάρας Βαγγέλης - τύμπανα
Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες
Απόστολος Τσαρδάκας - κανονάκι, βιολί
Χάρης Κελλάρης - κοντραμπάσο
Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

Ήχος-Τάκης Σπυρόπουλος

Info:

ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ & boğaz musique

Από το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου
και για 4 μόνο Σάββατα

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Live - Ελασιδών 6,
Γκάζι (Πειραιώς 116) – Μετρό Κεραμεικός
Τηλ. Κρατήσεων: 210 9014428

Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30
Ώρα έναρξης: 23:30
Είσοδος: 13 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: