Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Φοιτήτρια γύρισε πορνό μέσα στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου χωρίς να την καταλάβουν



Η 19χρονη Κέντρα Σάντερλαντ (Kendra Sunderland), πρώην φοιτήτρια του Oregon State University, έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής στο Πανεπιστήμιο αφού στη βιβλιοθήκη του γύρισε ένα πορνοβίντεο, το οποίο στη συνέχει ανέβασε στο Pornhub.


Στο επίμαχο βίντεο, διάρκειας 31 λεπτών,η νεαρή κοπέλα βγάζει τα ρούχα της σιγά σιγά κι αγγίζει τον εαυτό της κι όλα αυτά στη βιβλιοθήκη, η οποία είχε κόσμο την ώρα του «γυρίσματος».

Χάρη στα social media, το βίντεο έκανε το γύρο των λογαριασμών των φοιτητών του Πανεπιστημίου κι έτσι μέσα σε μόλις λίγες ημέρες μετρούσε περισσότερες από 260.000 προβολές προτού το κατεβάσει τελικά το Pornhub.

Αυτή την εβδομάδα η αστυνομία συνέλαβε την κοπέλα με την κατηγορία της προσβολής της δημοσίας αιδούς και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Μερικοί μαθητές απογοητεύτηκαν από τη συμπεριφορά της, άλλοι το διασκέδασαν, ενώ πολλοί εξεπλάγησαν κι απόρησαν για το πώς μπόρεσε να γυρίσει τέτοιο βίντεο χωρίς να γίνει αντιληπτή σε μία βιβλιοθήκη, η οποία σχεδόν πάντα είναι γεμάτη κόσμο.

Ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου, Σίβεν Κλαρκ, ξεκαθάρισε πως υπάρχουν κάμερες παρακολούθησης, αλλά και αυτές δεν μπορούν να είναι παντού.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: