Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Η δίαιτα της Νηστείας! Χάσε έως και 2 κιλά την εβδομάδα...



Reality check! Ο δρόμος για το μπικίνι μόλις ξεκίνησε. Ίσως λόγω καιρού νιώθεις ότι έχεις χρόνο, αλλά αν το καλοσκεφτείς δεν έχεις.
Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να αρχίσεις να προσέχεις ώστε να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Και μια έξυπνη κίνηση είναι να εκμεταλλευθείς τη νηστεία! Έτσι, λοιπόν σου έχουμε μια νηστίσιμη δίαιτα.

Η διαιτολόγος - διατροφολόγος Αθηνά Ρούντου ετοίμασε ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής με όλα αυτά τα τρόφιμα που χαρακτηρίζουν τη Σαρακοστή και τα οποία είναι υγιεινά και χαμηλά σε θερμίδες. Ακολούθησέ το και χάσε 1-2 κιλά την εβδομάδα!


ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Τι πρέπει να προσέξεις
1. Προτίμησε όλα τα λαχανικά και τα θαλασσινά σου να μαγειρεύονται ή στην κατσαρόλα ή να είναι ψητά. Μην τα τηγανίζεις γιατί έτσι θα πάρεις πολλές επιπλέον θερμίδες. Και στόχος σου μέσα στη νηστεία είναι να χάσεις κιλά και όχι να πάρεις.

2. Μην παραλείπεις τα ενδιάμεσα γεύματά σου. Είναι εξίσου πολύ σημαντικά και θα σε κρατήσουν χορτάτη. Προτίμησε snack όπως ανάλατοι ξηροί καρποί, φρούτα, χυμούς, cream crackers ολικής αλέσεως.

3. Επειδή η περίοδος της νηστείας περιλαμβάνει και ζυμαρικά, καλό είναι να προτιμήσεις τα ολικής αλέσεως (ρύζι καστανό, μακαρόνια ολικής) και η σάλτσα σου να είναι απλή. Με λαχανικά, ντομάτα και λίγο λάδι. 

4. Στο κυρίως γεύμα σου κατανάλωσε με μέτρο το ψωμί. Μία φέτα είναι αρκετή. Επίσης προτίμησε να είναι ολικής αλέσεως ή πολύσπορο. Μπορείς να συνοδεύσεις το κυρίως γεύμα σου με σαλάτες και βραστά λαχανικά. Θα σε κρατήσουν σίγουρα χορτάτη.

5. Εάν σε πιάσει λιγούρα για γλυκό, οι επιλογές είναι πολλές. Μαύρη σοκολάτα, παστέλι, ταχίνι, αποξηραμένα φρούτα καθώς και ζελέ φρούτων.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ



SHARE THIS

0 σχόλια: