Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Με καρκίνο ο Bruce Dickinson. Συγκινητικά τα μηνύματα συμπαράστασης των θαυμαστών του



Σοκ έχει προκαλέσει στους θαυμαστές των Iron Maiden η είδηση ότι ο Bruce Dickinson, ο θρυλικός frontman του συγκροτήματος, έχει διαγνωστεί με καρκίνο.


Την ανακοίνωση την έκαναν τα ίδια τα μέλη του συγκροτήματος πριν από λίγες ώρες μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook και χιλιάδες φανς έσπευσαν να δείξουν την συμπαράστασή τους.

dickinson-ipop.gr


«Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο τραγουδιστής των Iron Maiden, Bruce Dickinson, επισκέφθηκε τον γιατρό του για ένα καθιερωμένο τσεκ-απ ρουτίνας, το οποίο όμως οδήγησε σε διαγνωστικές εξετάσεις και βιοψίες που αποκάλυψαν κακοηθές ογκίδιο στο πίσω μέρος της γλώσσας του. 

Μία ακτινοθεραπεία διάρκειας επτά εβδομάδων, παράλληλα με χημειοθεραπείες, ολοκληρώθηκε χθες. Μιας και ο όγκος έγινε αντιληπτός σε αρχικό στάδιο, η πρόγνωση ευτυχώς είναι εξαιρετικά θετική. 

Η ομάδα ιατρών που παρακολουθεί τον Bruce αναμένει πλήρη ανάρρωση κατά τα τέλη Μαΐου. Μετά θα χρειαστούν και κάποιοι ακόμα μήνες για να επανέλθει στην κανονική του φόρμα. Εν τω μεταξύ, θα σας παρακαλέσουμε για την υπομονή σας, την κατανόηση και τον σεβασμό σας στην ιδιωτικότητα του Bruce αλλά και της οικογένειάς του, μέχρι να έχουμε νεότερα στα τέλη του Μάη. 

Ο Bruce τα πηγαίνει περίφημα, αν σκεφτεί κανείς την κατάσταση του και όλη η ομάδα είναι πολύ αισιόδοξη».

Αυτές είναι μερικές από τις φωτογραφίες συμπαράστασης προς τον Bruce Dickinson που πόσταραν οι φανς του στο facebook.

ironmaiden4-ipop.gr

ironmaiden3-ipop.gr

ironmaiden2-ipop.gr

ironmaiden-ipop.gr




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: