Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

"Βόμβα" με Μελέτη και τη στροφή στην καριέρα της!



Αυτή και αν είναι τηλεοπτική βόμβα. Η Ελεονώρα Μελέτη αφήνει τα... βιωματικά ρεπορτάζ στη Συγγρού, στα coffee shop, στα στριπτιτζάδικα, στις μάγισσες και στις χαρτορίχτρες και κάνει θεαματική στροφή στην καριέρα της.


Για την ακρίβεια, κάνει... επιστροφή, αφού η Ελεονώρα από τις 2 Μαρτίου αναλαμβάνει καθήκοντα παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Εpsilon! Τις τελευταίες μέρες ακουγόταν ως φήμη, αλλά το κανάλι τις επιβεβαίωσε με κάθε επισημότητα.
Ιδού η επίσημη ανακοίνωση:
"Σ' ένα κόσμο που αλλάζει, σημασία έχει η ενημέρωση! Από τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στο νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του E TV, τα βλέπεις όλα! Με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη ,από τη Δευτέρα έως την Παρασκευή στις 18:45, αξιόπιστα, ψύχραιμα, έγκυρα και πάνω απ' όλα ελεύθερα, όλες οι ειδήσεις από την πολιτική και την κοινωνία, στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Οι πρωταγωνιστές των γεγονότων, με ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία που γεννιέται η κάθε είδηση, αλλά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για όλα όσα μας απασχολούν, δίχως ταμπέλες, στεγανά και εξαρτήσεις. Ειδήσεις στο E TV: Τα βλέπεις όλα! Όταν τα πάντα γύρω σου αλλάζουν, εσύ γιατί να μένεις στα ίδια;".
Οτι θα τα δούμε ΟΛΑ, θα τα δούμε!!!
Υ.Γ. Η Μελέτη παρουσιάζε δελτία ειδήσεων επί Alter, αλλά και στον ΑΝΤ1 πριν αναλάβει τον Πρωινό Καφέ στη θέση της Ελένης Μενεγάκη.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: