Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Το «βλέμμα της χρονιάς»



Με τα φρύδια της έκανε καριέρα στο μόντελινγκ. Ήταν τόσο πυκνά που η Κάρα Ντελεβίν ξεχώριζε ανάμεσα στις συνομήλικες της που κυκλοφορούσαν το 2009 στα στούντιο των φωτογράφων μόδας.
Και είχε τον χαρακτήρα «ειδικού βάρους» για να κάνει ένα βήμα πιο τολμηρό αρχίζοντας τις γκριμάτσες και τις αστείες πόζες με τους φωτογράφους και τους μπλόγκερς που παραμόνευαν στον δρόμο στη διάρκεια των εβδομάδων μόδας. 

Τώρα πια η αγγλίδα έγινε «πρόσωπο» για χάρη του οποίου οι παπαράτσι στήνουν καρτέρι έξω από το διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη.


Εκείνη όμως συνεχίζει να κάνει πάρτι με τα νιάτα της και με ένα κέφι σχεδόν αδικαιολόγητο να χαίρεται την ανάμειξή της στη μόδα. 

Σαν μοντέλο που ανοίγει πρώτη τα σώου Chanel, Fendi, Burberry Prorsum. 

Σαν ασυμβίβαστο κορίτσι στις όψεις σύγχρονης θηλυκότητας που πρεσβεύουν διάφορες μάρκες καλλυντικών και προϊόντων μακιγιάζ. 

Σαν ηθοποιός που αφού δοκίμασε (και κατάφερε) να μην κάνει τις ίδιες γκριμάτσες, αλλά να ακούσει τον σκηνοθέτη Τζο Ράϊτ για τη σύντομη εμφάνισή της στην «Άννα Καρένινα» (2012), δηλώνει πρόθυμη ότι θα πλήρωνε για να συνεχίσει την ηθοποιία.

Στο μεταξύ είναι το πρόσωπο για τις καμπάνιες μακιγιάζ του οίκου Yves Saint Laurent Beauté. Η επίσημη ανακοίνωση έγινε στις 20 Ιανουαρίου στο Λονδίνο. 

Και είχε κοντά της την επίσης μοντέλο αδελφή της , Πόπυ να μοιράζεται τη χαρά της, συμμετέχοντας στην καταγραφή της είδησης. 

Η συνέχεια ακολουθεί στο λογαριασμό της στο instagram όπου την ακολουθούν 9 εκατομμύρια , για να παίρνουν ιδέες από το «βλέμμα της χρονιάς»







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: