Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Σε κάθε γάμο θα έρθει η στιγμή…



Ο όμορφος άντρας με το κοστούμι που σε περιμένει στο τελευταίο σκαλί στης εκκλησιάς την πόρτα σε λίγα λεπτά θα γίνει δικός σου, κατάδικος σου! Ή έτσι νομίζεις… Ο όμορφος άντρας που στέκεσαι δίπλα σου μπροστά στο ιερό και χαμογελάει πλατιά θα είναι εκεί για εσένα πάντα στα καλά και στα άσχημα! Ή έτσι νομίζεις… Ο όμορφος άντρας που κόβετε μαζί την τούρτα και σε ταϊζει θα είναι ο βράχος σου, το λιμάνι σου. Ή έτσι νομίζεις…


Βλέπεις παντού ροζ καρδούλες, κόκκινα φιλάκια και αγαπούλες… όχι για πολύ!!!!

Και μην σκεφτείς ούτε στιγμή ότι η απιστία, η εγκατάλειψη, το ψέμα, η αδιαφορία δεν θα περάσουν ποτέ το κατώφλι σου. Γιατί όσο υπάρχουν άνθρωποι, όσο έχουμε αδυναμίες τότε είσαι και εσύ υποψήφια για πόνο και κλάμα!

Για αυτό προετοιμάσου γιατί σε κάθε γάμο θα έρθει η στιγμή που θα βρεθεί ένα βήμα πριν την κατάρρευση, πριν τη διάλυση. Το πως θα το αντιμετωπίσει το κάθε ζευγάρι, ο κάθε εμπλεκόμενος είναι μια άλλη υπόθεση από την οποία, όμως, εξαρτάται και η επιβίωση! Μερικές αναπόφευκτες στιγμές με τις οποίες σχεδόν κάθε παντρεμένος βρίσκεται αντιμέτωπος:

1. θα έρθει η στιγμή που το σεξ θα φαντάζει ανάμνηση του παλιού καλού καιρού… πως αναπολείς τα μαθητικά τα χρόνια; Από εσένα εξαρτάται εάν θα εγκαταλείψεις την “έρημο” και θα μεταβείς στη “Γη της Επαγγελίας” και πάλι….

2. Θα έρθει η στιγμή που δεν θα ανταλλάσετε λέξη μεταξύ σας, πόσω μάλλον να κάνετε μια σοβαρή, συγκροτημένη συζήτηση. Θα είστε απορροφημένοι ο καθένας στο δικό του κυβερνοχώρο. Θες να είναι το tablet, το i-phone, το facebook, το instagram, το Candy Crash Saga; Γούστα είναι αυτά…

3. Θα τσακωθείτε για το ποιός θα κάνει τι μέσα στο σπίτι. Ποιός θα πάει τα παιδιά στο σχολείο, στο ποδόσφαιρο, ποιός θα βγάλει τα σκουπίδια…..

4. Θα προτιμήσεις να είσαι με τις φίλες σου από το να είσαι με τον άντρα σου….

5. Θα κάνεις σεξ απλώς για να κάνεις σεξ, χωρίς ιδιαίτερη επιθυμία, χωρίς ιδιαίτερη όρεξη. Άσκηση συζηγικών καθηκόντων το λένε!

6. Θα έρθει η στιγμή που θα πεις μικρά “λευκά” ψέματα… για το τι έκανες τα λεφτά που σου έδωσε (δεν θέλεις να μάθει ότι έχεις ακόμη ένα ζευγάρι παπούτσια στην κατοχή σου), για το που ήσουν το πρωϊ (όχι δεν θα αποκαλύψεις ότι έκανες μεσοθεραπεία/μπότοξ κ.ο.κ.).

7. Θα έρθει η στιγμή που θα προτιμούσες να ήσουν κάπου αλλού… σε ένα μπαρ, σε ένα σπα, σε ένα αεροπλάνο, σε μια φίλη σου…

8. Θα έρθει η στιγμή που ο ένας θα κατηγορήσει των άλλον για τις χαμένες ευκαιρίες, τη χαμένη δουλειά, τις “θυσίες”… αυτό το προνόμιο είναι συνήθως γυναικείο.. όλα αυτά που θα μπορούσα να κάνω και δεν έκανα για να σου κάνω παιδιά, για να είμαι δίπλα σου, για να σου σταθώ, για να γίνω η καλή σύζηγος, η καλή νοικοκυρά και η λίστα δεν έχει τέλος.

9. Και επειδή οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες θα έρθει η στιγμή που τα λεφτά θα μπουν ανάμεσα σας. Και όταν συμβεί αυτό θα ανοίξει το κουτί της Πανδώρας….





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: