Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Πες μου το φετίχ του να σου πω τι τύπος είναι


Σε μια περισσότερο απελευθερωμένη εποχή, όπως είναι η δική μας (τουλάχιστον συγκριτικά με το παρελθόν) όταν έρχονται στιγμές ρουτίνας μεταξύ των ζευγαριών, αρχίζουν και αναζητούν νέες εμπειρίες στην κρεβατοκάμαρα!


Κάπου εκεί ανακαλύπτουν καινούργια πράγματα ο ένας για τον άλλον και όποια τρελά ή λιγότερα τρελά φετίχ μπορεί να έχει κάποιος. Για να δούμε τι μπορεί να υποδηλώνει το φετίχ που έχει ένας άντρας για την προσωπικότητα του!

Ποδολατρεία
Είναι περίεργο; Είναι αρκετά διαδεδομένο. Σημαίνει ότι ο καλός σας είναι ήμερος, όχι επικίνδυνος και ο τύπος του άντρα που κάνει πολλές ηλεκτρονικές αγορές στο eBay.
Που θα τον συναντήσω; Το πιο πιθανό σε κατάστημα γυναικείων υποδημάτων. Μάλλον εκεί εργάζεται.
Θα πρέπει να ξεμπλέξω; Σίγουρα όχι. Στην χειρότερη περίπτωση, ίσως θα πρέπει να αγοράσετε μια καινούργια ντουλάπα για να στοιβάξετε τα πολλά ζευγάρια παπουτσιών.

Φαντασιακά παιχνίδια ρόλων και εξουσίας
Είναι περίεργο; Κάποτε μπορεί και να ήταν, όμως χάρη στις 50 Αποχρώσεις του Γκρι, τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια στο κρεβάτι είναι τόσο συνηθισμένα όπως ένα iphone.
Που θα τον συναντήσω; Σε κανένα υπόγειο μπουντρούμι.
Θα πρέπει να ξεμπλέξω; Αν θέλει να σας δέσει από το πρώτο κιόλας ραντεβού τότε μάλλον πρέπει να το σκεφτείτε δύο φορές. Αν πάλι θέλει εσείς να το δέσετε, αρπάξτε την γραβάτα του και απολαύστε το!

Σεξ σε δημόσιο χώρο
Είναι περίεργο; Όχι πραγματικά. Το σεξ σε εξωτερικούς και δημόσιους υπό τον φόβο ότι μπορεί να γίνει αντιληπτό από τους τριγύρω είναι ένα πολύ κοινό φετίχ για άντρες αλλά και για γυναίκες. Υπάρχει βέβαια ο κίνδυνος να πάτε φυλακή για προσβολή δημοσίας αιδούς (αν σας κάνουν τσακωτούς.) Μήπως να το ξανασκεφτείτε;
Που θα τον συναντήσω; Στο πάρκο.
Θα πρέπει να ξεμπλέξω; Λοιπόν, αυτό το είδος της σχέσης θα τελειώσει με δυο τρόπους: είτε σε μια παραλία γυμνιστών είτε στο αστυνομικό τμήμα. Οπότε προχωρήστε με ευθύνη δική σας.

Λουτρινοφιλία
Είναι περίεργο; Ω, ναι – και αν κάποιος σας λέει το αντίθετο το πιθανότερο είναι να κρύβει στην ντουλάπα του μια στολή λαγουδάκι. Βασικά αυτό συνεπάγεται σεξ με διαφόρων ειδών ανθρωπόμορφων ζώων. Είναι το λεγόμενο «γούνινο σεξ» και οι λεγόμενοι λουτρινόφιλοι έχουν κόλλημα με κάθε λούτρινο ζωάκι.
Που θα τον συναντήσω; Στα jumbo.
Θα πρέπει να ξεμπλέξω; Για να μπλέξατε, τότε υποθέτω ότι έχετε κι εσείς το ίδιο φετίχ. Αλλά αν όχι, τότε μάλλον θέλετε να ξεμπλέξετε.

Ζαρτιέρες
Είναι περίεργο; Όχι είναι old time classic και μάλλον εδώ μιλάμε για τον κλασικό άντρα. Άλλωστε το φετίχ αυτό το ξέρουν και οι γυναίκες πώς είναι το αγαπημένο των αντρών. Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα εσώρουχο που στενεύει τη μέση και τονίζει το μπούστο;
Που θα τον συναντήσω; Στο δρόμο, στη δουλειά, στο ασανσέρ. Κυκλοφορεί παντού.
Θα πρέπει να ξεμπλέξω; Όχι απαραίτητα, εκτός κι αν δεν σας αρέσουν τα ισορροπημένα πράγματα.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ



SHARE THIS

0 σχόλια: