Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΗΠΑ: 1,4 εκατομμύριο φοιτήτριες ψάχνουν «χορηγούς»



Το εξαιρετικά υψηλό κόστος των σπουδών στις ΗΠΑ, αναγκάζει όσους θέλουν να σπουδάσουν να κάνουν πολλούς, συχνά οδυνηρούς, συμβιβασμούς στην ζωή τους.
Ένα παράδειγμα είναι ότι πλούσιοι ώριμοι άνδρες συχνά πληρώνουν τις σπουδές νέων Αμερικανίδων, με αντάλλαγμα το σεξ.

Ο αριθμός των σπουδαστών που βυθίζονται στα χρέη, για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις σπουδές τους αυξάνεται δραστικά. Μεγάλος αριθμός φοιτητών έχει φοιτητικά δάνεια και πολλοί από αυτούς καταλήγουν στο να κάνουν αναγκαστικά σεξ για να τα ξεπληρώσουν.

Ένας ιστότοπος, το SeekingArrangement.com στοχεύει να φέρει σε επαφή φοιτήτριες με «χορηγούς», Sugar Daddies όπως τους αποκαλούν οι Αμερικάνοι.

To μέσο εισόδημα μίας Sugar Baby φτάνει τα 3.000 δολάρια τον μήνα, ενώ γύρω στα 1,4 εκατ. Αμερικανίδες φοιτήτριες είναι εγγεγραμμένες στο SeekingArrangement.

Για να εγγραφεί μια κοπέλα ως sugar baby σε μία ιστοσελίδα που κάνει ακριβώς αυτήν την δουλειά, θα πρέπει να φτιάξει ένα προφίλ, στο οποίο θα έχει τη φωτογραφία της, θα παρουσιάζει τον εαυτό της, το σώμα της (με μετρήσεις περιφέρειας, μέσης, στήθους, ύψους κλπ), τα βασικά της ενδιαφέροντα, το επίπεδο εκπαίδευσής της. Θα πρέπει επίσης ν’ αναφέρει το «μέσο εισόδημα» στο οποίο προσβλέπει από την ενασχόλησή της αυτή. Οι άνδρες, από την άλλη, πρέπει να κάνουν το ίδιο ακριβώς, δηλώνοντας, όμως, τι εισόδημα έχουν τον μήνα και πληρώνοντας στην ιστοσελίδα μία μηνιαία συνδρομή.

Κοπέλες που ήδη εργάζονται ως sugar babies υποστηρίζουν ότι είναι ένας εναλλακτικός τρόπος να μπορέσουν ν’ αντιμετωπίσουν το κόστος ζωής και να μπορέσουν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, αφού αν επιλέξουν να δουλέψουν κανονικά ή θα υποπληρώνονται και θα είναι μερικής απασχόλησης θέση οπότε δεν θα καλύπτουν τα έξοδά τους, ή θα πρέπει να δουλέψουν πλήρες ωράριο και κατά συνέπεια δεν θα μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Ομολογούν επίσης ότι έχουν ορισμένους «τακτικούς» sugar daddies και ότι με αρκετούς από αυτούς έχουν σεξουαλικές σχέσεις, επιμένοντας, όμως, ότι δεν πρόκειται για πορνεία.

«Είναι ευεργέτες. Είναι εκεί για σένα σε πολλά επίπεδα. Δεν σου δίνει απλώς λεφτά για να κοιμηθεί μαζί σου και μετά τέλος. Αν ήταν μόνο αυτό, θα μπορούσαν να το βρουν πολύ πιο φθηνά» υποστηρίζει μία από τις κοπέλες η οποία δεν κρύβει τη χαρά της γιατί μέσα από τις σχέσεις της με sugar daddies έχει επισκεφτεί εστιατόρια και μέρη που, υπό άλλες συνθήκες, δεν υπήρχε περίπτωση να πλησιάσει και γιατί έχει δεχτεί πολλά και ακριβά δώρα. Και όλα αυτά, πέρα από τα χρήματα που λαμβάνει απλώς για τις εξόδους και την παρέα.

Υπάρχουν πάντως πολλές νέες γυναίκες που είναι μέλη του σάιτ και δηλώνουν ότι ποτέ δεν χρειάστηκε να κάνουν σεξ με κάποιον που γνώρισαν εκεί: "Υπήρχε άνδρας που μου ζήτησε να συναντηθούμε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, να είμαι ντυμένη νοσοκόμα και να τον χαστουκίζω και μου έδωσε γι αυτό πολλά λεφτά", αναφέρει φοιτήτρια μέλος του SeekingArrangement.

Όπως αναφέρει ο Businessinsider το να κάνει κάποιος σεξ για να πληρώνει τις σπουδές του είναι μία αμφιλεγόμενη επιλογή, αλλά αν πληρώνει κάποιος νέους και νέες για ερωτική συνεύρεση δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι κάνει καλό στη νεολαία, προάγοντας τη μόρφωσή της.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: