Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Η σύζυγος του Patrick Dempsey τον χώρισε για τον πιο απίστευτο λόγο



Το 2014 ήταν θα λέγαμε η χρονιά των χωρισμών. Πραγματικά δεν προλαβαίναμε να σας ενημερώνουμε για τα ζευγάρια που αποφάσιζαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους.
Κι εκεί που λέγαμε άντε να μπει το 2015 μπας και αλλάξουν λιγάκι τα πράγματα, διαψευστήκαμε πριν καλά-καλά φύγει ο πρώτος μήνας του νέου έτους. Δυστυχώς ήδη μετράμε αρκετούς χωρισμούς και διαζύγια.


Ο πιο αναπάντεχος χωρισμός της νέας χρονιάς δεν είναι άλλος από αυτόν του Patrick Dempsey και της Jillian Fink, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι εδώ και 15 ολόκληρα χρόνια. Και ενώ μέχρι πρότινος δεν είχαμε μάθει τους λόγους που τους οδήγησαν σε χωρισμό, μόλις τους πληροφορηθήκαμε και σας τους παρουσιάζουμε.

PatrickDempseyJillFinkamfARCinemaAgainstofcIIUtvE6yl

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η σύζυγος του πρωταγωνιστή του «Grey's Anatomy» δεν άντεχε την εμμονή του με τους αγώνες ταχύτητας. Ο διάσημος ηθοποιός έχει πάθος με τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και φυσικά δεν έχανε ευκαιρία για αγώνες. Λέγεται, λοιπόν, πως δεν τον έβλεπε το... σπίτι του.

cn image 0.size.patrick-dempsey-prejump
tumblr inline mjbv8eVCGC1qz4rgp

Από τη μια το πολύ φορτωμένο πρόγραμμά του (γυρίσματα κτλ) από την άλλη η μανία του με τους αγώνες, ο Dempsey γυρνούσε σπίτι του αργά το βράδυ. Τα παράπονα των παιδιών του αλλά και της συζύγου του συνεχή και κάπου εκεί ήρθε η ρήξη.

GSI HR JPEG.DOBN061712A 23-960x640

Ο ενθουσιασμός του διάσημου ηθοποιού για την ταχύτητα δεν τον άφηνε να ασχοληθεί με την οικογένειά του και η υπομονή της Fink εξαντλήθηκε. Kρίμα και φαινόντουσαν πολύ ευτυχισμένοι...



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: