Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η Nάντια Μπουλέ δίνει την καλύτερη και πιο αποστομωτική απάντηση για τα κιλά της!



Και ενώ αρχικά φάνηκε να αντιμετωπίζει το θέμα με αρκετό χιούμορ, απαντώντας στις φήμες ότι τον τελευταίο καιρό έχει βάλει παραπανίσια κιλά, με ένα απλό post στον λογαριασμό της στο Instagram,
η Νάντια Μπουλέ φαίνεται πως τελικά έχει ενοχληθεί αρκετά από το γεγονός, και κυρίως από την αντιμετώπιση που είχε από τα μέσα.


Έτσι, δεν άργησε να ανεβάσει μια φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει έχοντας σε πρώτο πλάνο ... τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς της, «κλείνοντας» μια για πάντα τα κακά στόματα. Μάλιστα, την φωτογραφία συνόδευσε με μια μακροσκελή λεζάντα, όπου ξέσπασε για την αντιμετώπιση που δέχτηκε.

Χωρίς τίτλο

 Αναλυτικά ανέφερε: «Δεν με απασχολεί καθόλου αν γράφεται ότι πήρα κιλά, δεν με απασχολεί καθόλου αν όντως κάποια στιγμή τα πάρω, αλλά η χυδαιότητα στα δημοσιεύματα είναι κάτι που δύσκολα χωνεύεται. Με αφορμή αυτήν την πραγματικά κακή φωτο που κυκλοφόρησε και όλο το γύρω σούσουρο, αναρωτήθηκα κι εγώ πως βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τον κόσμο γύρω μας και κυρίως τις γυναίκες.

 Δυστυχώς για κάποιους που φαίνεται ότι περίμεναν στη γωνία, δεν πήρα κιλά, αλλά φαίνεται πως έστω μια κακή φωτογραφική λήψη με λάθος ρούχο ήταν αρκετή ώστε να ξεφορτώσουν όλη τους την κακία. Η οποία προφανώς δεν περιορίζεται σε εμένα, αλλά σε όλες τις γυναίκες που τολμούν να αλλάξουν βάρος και να μη ταιριάζουν στην εικόνα που έχει αποφασιστεί από τους άλλους ως σωστή. Αν χάσεις βάρος, μάλλον έχεις ανορεξία, αν βάλεις λυγά κιλά, μάλλον έχεις ψυχολογικά γιατί σε παράτησε ο φίλος σου η γιατί δεν κάνεις τηλεόραση. Για το καλό όλων μας, ας προσπαθήσουμε να ασχοληθούμε με τους γύρω μας με περισσότερη κατανόηση και λιγότερο μένος.
 Και ας καταναλώσουμε την ενέργεια μας στο να σκεφτούμε τις επιλογές που έχουμε σε κάτι που θα επηρεάσει τις ζωές μας σε μια δύσκολη περίοδο για όλους μας. Καλή ψήφο. ΥΓ: το χαμόγελο πηγαίνει σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που νιώθουν καλά με τον εαυτό τους, όπως ακριβώς αυτός είναι».




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: