Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Διάλεξε τα σωστά εσώρουχα για την πρώτη νύχτα του γάμου



Καλό το νυφικό, αλλά όταν μείνετε οι δυο σας και το βγάλεις, τι θα αντικρίσει ο άντρας της ζωής σου;


Τα φρόντισες όλα, από το νυφικό ως και τα παπούτσια. Ώρα να διαλέξεις και τα εσώρουχα του γάμου σου που, μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείς αλλά είναι σίγουρα πολύ σημαντικό.

Σέξι ή άνετα;

Το ιδανικό είναι τα εσώρουχα σου να είναι σέξι και άνετα ταυτόχρονα γι’ αυτό δοκίμασε πολλά, πήγαινε σε πολλά μαγαζιά ώσπου να βρείς το τέλειο σετ που θα σε κάνει να νιώθεις θεά αλλά και άνετη.

Εσώρουχα που αδυνατίζουν

Οι κορσέδες και τα ειδικά κολάν είναι τέλεια γιατί σε κάνουν να δείχνεις πιο αδύνατη αλλά έχουν μειονεκτήματα. Πρώτον, δεν είναι άνετα και μπορεί να σε καταπιέσουν κυρίως κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που θα θες να χορέψεις.

Δεύτερον, δεν είναι σέξι και δε θα ήθελες να σε δει ο άντρας σου με αυτά. Επειδή όμως κάνουν θαύματα, μπορείς να φορέσεις ένα τέτοιο σετ μόνο στην τελετή και στη συνέχεια να αλλάξεις σε κάτι πιο πικάντικο για τη δεξίωση και τη νύχτα του γάμου.

Ζαρτιέρες, κάλτσες ή καλσόν

Σίγουρα ο άντρας σου θα ξετρελαθεί με τις ζαρτιέρες και τις κάλτσες. Το μόνο πρόβλημα με αυτές είναι το να σταθούν στη θέση τους κάτι που λύνεται εύκολα αν αγοράσεις το σωστό νούμερο.

Όσον αφορά το καλσόν, μπορεί να είναι μια άνετη επιλογή μα γιατί να μη φορέσεις κάτι ιδιαίτερο την ημέρα του γάμου σου; Καλσόν φοράς συνέχεια, ζαρτιέρες όχι. Επίσης αν τα παπούτσια σου είναι peep toe το καλσόν θα φαίνεται άσχημα ενώ οι κάλτσες, με τις λεπτές ραφές τους δε φαίνονται καθόλου.

Νυχτικό ή όχι;

Θα φορέσεις κάτι για τον πρώτο σου ύπνο ως παντρεμένη; Είναι δική σου επιλογή όμως φρόντισε να είναι κάτι φίνο και σέξι και όχι οι συνηθισμένες σου βαμβακερές πιτζάμες. Ο άντρας σου θα σε δει και με αυτές αλλά για το πρώτο βράδυ διατήρησε τη μαγεία με ένα δαντελένιο μπείμπι ντόλ ή ένα μεταξωτό νυχτικό.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: