Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας: Ακούστε εδώ τη μουσική συνεργασία της χρονιάς!



Ένας ράπερ, η βασίλισσα της r&B και ένα σκαθάρι... Να πούμε και άλλα;

Αν είστε θαυμαστές της Rihanna αυτή την περίοδο το μόνο μουσικό νέο που περιμένετε είναι η κυκλοφορία του νέου και 8ου κατά σειρά album της 26χρονης σέξι star... Και ενώ η αγωνία μας επιτείνεται και το R8 ακόμα να εμφανιστεί στο iTunes μας, η διάσημη τραγουδίστρια αποφάσισε να μας αιφνιδιάσει, κυκλοφορώντας αιφνιδιαστικά ένα single, το οποίο, όμως, δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε ποτέ ότι θα ακούγαμε... O λόγος; Η συνεργασία της με δύο καταξιωμένους τραγουδιστές που προέρχονται από διαφορετικά είδη...

Ο σκληροτράχηλος ράπερ Kanye West και το πρώην σκαθάρι Paul McCartney συνεργάστηκαν για το single FourFiveSeconds της Riri και μείναμε με το στόμα ανοιχτό!
rihanna-kanye-paul

Τη δυναμική αλλά αισθησιακή μπαλάντα με τους τρεις καλλιτέχνες να δένουν αρμονικά υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό οι κριτικοί της μουσικής και με μπόλικο ενθουσιασμό οι φανατικοί της Riri.
rhi 640x480 71422271475

Φυσικά, και δεν πρόκειται για το πρώτο επίσημο single του album, αλλά πήραμε μια καλή γεύση για τον ήχο που θα ακούσουμε! Αυτό που ξεχωρίσαμε είναι οι στίχοι του κομματιού και μπορείτε να τους διαβάσετε στο link που ακολουθεί...
Το single δεν υπάρχει σε κανένα video στο YouTube, αλλά εμείς το ψάξαμεγια εσάς και μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να το ακούσετε!


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: