Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

15 σημάδια ότι περνάς την κρίση των ... 25!



Θυμάσαι πως γνωρίσαμε τη Rachel στα Φιλαράκια; Το είχε σκάσει από το γάμο της, μετακόμισε σε μια άλλη πόλη και έγινε σερβιτόρα στο καφέ όπου σύχναζε ώστε να μπορέσει να ζήσει. Μισούσε τη δουλειά της και παραπονιόταν για τη ζωή της, μέχρι που και αυτή πια της χαμογέλασε.


Αν βρίσκεσαι κι εσύ γύρω στα 24-25 (ωχ αδερφέ!), μισείς τη δουλειά σου και δεν έχεις ζωή πέρα από αυτή ... μάλλον έχεις πάθει την κρίση των 25. Αυτό που οι φίλοι Αμερικάνοι θα αποκαλούσαν quarter life crisis και μπορεί ανετότατα να ξεκινήσει από τα 23 (σας το υπογράφω).


1. Η μαμά σου όλο και πιο συχνά πλέον σου θυμίζει ότι στην ηλικία σου είχε άντρα, δουλειά, 2 παιδιά και ένα γατί. Ε αλλάξαν οι εποχές!

2. Σου λείπει η φοιτητική σου ζωή, τα μαθήματα (που δεν πατούσες), η ανεμελιά εκείνων των χρόνων, άντε και εκείνος ο νόστιμος συμφοιτητής που δε γνωριστήκατε ποτέ. Δεν υπάρχει χρονομηχανή, έτσι;

3. Σκέφτεσαι διαρκώς ότι τα 30 δεν απέχουν και πολύ, κάνεις υπολογισμούς στο μυαλό σου ώστε να χωρέσουν όλα σου τα όνειρα σε 5-6 χρόνια. To 3o μεταπτυχιακό μήπως να βγει από το πρόγραμμα;

4. Σου "χτυπούν" ήδη την ηλικία σου κάτι μικρότερα ξαδέρφια, δεν πιάνεις πια τα αστεία των εφήβων και ούτε μπορείς να κατανοήσεις το ντύσιμο τους. Αχ αυτά τα σημερινά παιδιά!

5. Νιώθεις σαν να είσαι χαμένη, από τη δουλειά σου δεν είσαι ευχαριστημένη, τους φίλους σου δεν προλαβαίνεις να τους δεις, γυμναστήριο δεν πας. Μετά το άδραξε τη μέρα, πρέπει να εφαρμόσεις το ''άδραξε τα χρόνια σου πριν να είναι αργά" !


6. Ξαφνικά οι διάσημες για τις οποίες μιλάς, είναι νεότερες από σένα. Βλέπε Miley Cyrus. Δεν έχει σημασία αν φαίνεται μεγαλύτερη από σένα.

7. Δεν αντέχεις να παρτάρεις πια μέχρι το πρωί, να πίνεις και να διασκεδάζεις. Προτιμάς τα ήσυχα μαγαζιά, με λίγο κόσμο και χωρίς βαβούρα. Το χάπι για την πίεση μην ξεχάσεις.

8. Θέλεις να πέσεις για ύπνο, παρά να βγεις για ποτό. Και μη μου πεις, αντί για καφέ προτιμάς τσάι με βουτήματα.

9. Αντί να μιλάς για αγόρια στις φίλες σου, αναλύεις τη συμπεριφορά του αφεντικού σου. Καθώς και τι έκανες στη δουλειά σήμερα.

10. Αρνείσαι να παρευρεθείς σε έναν ακόμη γάμο ή αρραβώνα. Γιατί ένας κόμπος νιώθεις να ανεβαίνει σιγά σιγά στο λαιμό σου.


11. Βαριέσαι να βγεις ραντεβού και να φλερτάρεις. Άστα, και ο πρίγκιπας με το άσπρο άλογο γέρασε κι αυτός, δεν ανεβαίνει πια σε άλογα.

12. Από εκεί που έλεγες ότι θες να κάνεις παιδί μικρή, ξαφνικά αλλάζεις σχέδια. Παιδί; Τι παιδί; Ποιά; Εγώ;

13. Βρήκες την πρώτη άσπρη τρίχα στα μαλλιά σου και έπαθες πανικό. Ώρα να βάψεις μαλλί.

14. Σκέφτεσαι να μη γιορτάσεις φέτος τα γενέθλια σου. Η' να μαζευτείτε με τους φίλους σου για να κλάψετε όλοι μαζί.

15. Καταλαβαίνεις γιατί οι γυναίκες κρύβουν χρόνια και πόσο δίκιο έχουν. Ειδικά αμα μοιάζεις για 16, μη σε νοιάζει τίποτα!







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: