Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Βλαντιμίρ Πούτιν: "Ναι, είμαι ερωτευμένος!"


Ο συνήθως πολύ διακριτικός για την προσωπική του ζωή Βλαντίμιρ Πούτιν εξέπληξε και σόκαρε σήμερα το ακροατήριό του ομολογώντας ότι "είναι ερωτευμένος".


Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνέντευξης Τύπου πριν από το τέλος του έτους, ο πρόεδρος της Ρωσίας διηγήθηκε, την ιστορία που ακολουθεί, εν μέσω γενικής κατάπληξης:

"Ενας ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο:
-'Είσαι ερωτευμένος;'
Τού απάντησα:
-'Δηλαδή;'
Μου λέει:
-"Αγαπάς κάποια;'
Του απαντώ:
-'Ναι'
-"Κι' εκείνη σ' αγαπάει;'
'-Ναι'
-'Ε, τότε, μια χαρά' ...και ήπιε μια γουλιά", είπε ο Πούτιν υπό τα διασκεδασμένα γελάκια των δημοσιογράφων. "Όλα πάνε καλά, μην ανησυχείτε", κατέληξε.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε τον Απρίλιο 2013 ότι χώρισε από τη σύζυγό του Λουντμίλα, έπειτα από 30 χρόνια έγγαμου βίου.

Η προσωπική ζωή του προέδρου της Ρωσίας είναι θέμα ταμπού για τον ρωσικό Τύπο. Μοναδική εξαίρεση αποτέλεσε η εφημερίδα Moscovski Korrespondent, η οποία το 2008 άφησε να εννοηθεί ότι ο Πούτιν πήρε κρυφά διαζύγιο από τη σύζυγό του για να παντρευτεί την Αλίνα Καμπάεβα, ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής, η οποία προήχθη το φθινόπωρο σε "τσαρίνα" του τεράστιου ομίλου των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης National Media Group.

Λίγο καιρό αργότερα η εφημερίδα ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας της...



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: