Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

SonyLeaks: Οι κακές κριτικές «διέλυσαν» τον Κλούνεϊ


Μετά τους Αντζελίνα Τζολί, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ράιαν Γκόσλινγκ, Τσάνιννγκ Τέιτουμ που είδαν τους χάκερ που εισέβαλλαν στο δίκτυο υπολογιστών της Sony Pictures να δημοσιοποιούν την αλληλογραφία τους, ήλθε και η σειρά του Τζορτζ Κλούνεϊ.


Οι χάκερ διέρρευσαν τα e-mail που αντάλλαξε o νιόπαντρος ηθοποιός με την διευθύντρια της Sony Pictures, Εϊμι Πασκάλ, αμέσως μετά την τελευταία σκηνοθετική του δουλειά στην ταινία «Τhe Monuments Men» (Μνημείων Άντρες), η οποία δέχτηκε πολύ αρνητικές κριτικές.

«Χειροτερεύει» είναι το θέμα ενός από τα mail του Κλούνεϊ. Ο διάλογος που ανταλλάχτηκε έχει ως εξής;

Τζορτζ Κλούνεϊ: Όσο πάνε και χειροτερεύουν. Χρειάζομαι προστασία από τις κριτικές. Ας το σπρώξουμε, ας το κάνουμε επιτυχία. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 30 ώρες... Και είναι ήδη 7 το πρωί.

Εϊμι Πασκάλ: Θα σε προστατέψουμε με τον μόνο τρόπο που ξέρουμε: θα βγάλουμε χρήματα. Αυτή είναι και η καλύτερη εκδίκηση

Τζορτζ Κλούνεϊ: Σε λατρεύω Είμι. Φοβάμαι ότι σε απογοήτευσα. Δεν ήταν η πρόθεσή μου. Ζητώ συγγνώμη. Μάλλον έχασα τον έλεγχο της ταινίας. Δε θα επαναληφθεί!

Με προϋπολογισμό 70 εκατομμυρίων και εισπράξεις στις ΗΠΑ μόλις 78 εκατομμυρίων (οι παγκόσμιες έφτασαν τα 150 εκατομμύρια), η δήλωσή της δεν έγινε πραγματικότητα, αλλά τουλάχιστον η ταινία έβγαλε ένα -μικρό- κέρδος για τους παραγωγούς της.

Οι χάκερ, οι οποίοι δεν έχουν αποκαλύψει τον λόγο που έκαναν την κυβερνοεπίθεση (παρά τις έντονες φήμες ότι σχετίζονται με την Βόρειο Κορέα και έχουν αφορμή την έντονη αντίδραση της χώρας για την κωμωδία «The Interview»), απειλούν με δεύτερη συντονισμένη διαρροή μέχρι το τέλος του χρόνου.





Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: