Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Πώς να εξαφανίσετε τα σπυράκια!



Βρήκαμε τη λύση για να εξαφανίσετε άμεσα τα ενοχλητικά σπυράκια με τρία συστατικά που οι περισσότερες έχετε στο σπίτι σας. Δοκιμάστε τα!



Οδοντόκρεμα
H τοπική εφαρμογή οδοντόκρεμας μπορεί να εξαλείψει τα σπυράκια, αλλά υπό προϋποθέσεις. Εφαρμόστε, λοιπόν, μια μικρή ποσότητα από λευκή οδοντόκρεμα-και όχι τζελ- ακριβώς πάνω στο ενοχλητικό σπυράκι σας, λίγο πριν κοιμηθείτε. Αφήστε τη να δράσει όλο το βράδυ και ξεβγάλτε το πρωί ακολουθώντας τα συνηθισμένα βήματα στον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου σας. Η οδοντόκρεμα μειώνει τον ερεθισμό και ξηραίνει το σπυράκια στο εσωτερικό τους!

Μαγειρική σόδα
Η μαγειρική σόδα είναι μια από τις πιο γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για τα σπυράκια σας! Σε ένα μικρό μπολάκι αναμίξτε μια μικρή ποσότητα μαγειρικής σόδας με λίγο νερό και ανακατέψτε καλά ώστε να δημιουργηθεί ένα πηχτό ομοιόμορφο μίγμα. Απλώστε μια μικρή ποσότητα απευθείας πάνω στο ενοχλητικό σπυράκι. Αφήστε να δράσει για περίπου 20 λεπτά με μισή ώρα και ξεβγάλτε με χλιαρό νερό.

Άσπρο ξίδι
Το άσπρο ξίδι είναι ένα από τα φυσικά αντισηπτικά που υπόσχεται να εξαφανίσει τα σπυράκια σας! Σκοτώνει τα βακτήρια που περιέχονται που τα προκαλούν, εισχωρώντας βαθιά στην επιδερμίδα και αποκαθιστώντας τα σωστά επίπεδα ph στο δέρμα. Εφαρμόστε, λοιπόν, μερικές σταγόνες άσπρου ξυδιού πάνω στο σπυράκι σας και επαναλάβετε αρκετές φορές.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: