Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-0



Σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Ατρόμητου πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Το ματς έγινε στους "Ζωσιμάδες" και το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Τσάβες με κεφαλιά στο 68΄.


Καλό ρυθμό είχε το ματς στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να πάρουν "κεφάλι" στο σκορ. Ομως, ο Ναπολεόνι δεν τελείωσε ιδανικά τις φάσεις (18΄ άουτ, 26΄ μπλόκαρε ο Βελλίδης) για τον Ατρόμητο, ενώ για τον ΠΑΣ ο Τζημόπουλος (19΄) και ο Τσάβες (31΄) αστόχησαν από πλεονεκτική θέση κι έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.

Πολύ κακό το δεύτερο ημίχρονο, με δυνατές και ενίοτε σκληρές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. Ωστόσο στο 68΄ τα δεδομένα άλλαξαν. Από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσάβες έπιασε στον "ύπνο" τους αμυντικούς του Ατρόμητου και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το γκολ αναστάτωσε τους φιλοξενούμενους, που λίγο έλειψε να δεχθούν αμέσως και δεύτερο με πανομοιότυπο τρόπο, αλλά η κεφαλιά του Τσάβες στο 71΄ έφυγε άουτ. Ο Σα Πίντο με επιθετικές αλλαγές προσπάθησε να αλλάξει τον ρου της αναμέτρησης, αλλά οι Περιστεριώτες στάθηκαν άτυχοι όταν το δυνατό σουτ του Φυτανίδη στο 86΄ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δελφάκης (Αρκάδιας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μιχαήλ - Αγκουαζί, Πίτου Γκαρσία

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Ριβέρα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος (61΄ Λίλα), Τσουκαλάς, Ίλιτς (69΄ Μανιάς), Χαρίσης, Τσάβες (81΄ Σκόνδρας), Λόπες.

Ατρόμητος (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (64΄ Καραμάνος), Ναπολεόνι, Τάτος (73΄ Παπάζογλου), Κιβρακίδης, Ούμπιντες (79΄ Γεωργίου), Λαζαρίδης, Πίτου Γκαρσία, Κοντοές.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: