Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ - Κέρκυρα 2-1



Ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε 2-1 την Κέρκυρα στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, με τα γκολ των Περέιρα στο 58ο και Κάτσε στο 81ο λεπτό. Για τους "Φαίακες" είχε ισοφαρίσει στο 70΄ ο Ναγιάρ, ενώ στο 93' ο Καϊκούτ σημάδεψε το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ. Με τη νίκη ο πρωτοπόρος "Δικέφαλος" διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Ολυμπιακό.


Ο "Δικέφαλος" ξεκίνησε ορεξάτος στα πρώτα λεπτά αλλά με την πάροδο του χρόνου η επιθετικότητα των παικτών του άρχισε να φθίνει, απέναντι σε έναν αντίπαλο που προϊόντος του χρόνου βρήκε την αυτοπεποίθησή του και άρχισε να ψάχνει τους χώρους για να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις, φτάνοντας στην αντίπαλη περιοχή στο 19΄ και το 21΄, αρχικά με τον Γκόμες η προσπάθεια του οποίου αποκρούστηκε από τον Γλύκο εν συνεχεία με τον Χαβίτο, που σούταρε άουτ, ενώ ο ίδιος παίκτης τελείωσε "άτσαλα" νέα προσπάθειά του στο 38΄ και το μακρινό πλασέ του Κόντου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 41ο λεπτό.

Τελικά, όλες οι συγκινήσεις "κρύβονταν" στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Περέιρα στο 58΄, αλλά δώδεκα λεπτά αργότερα ο Ναγιάρ με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον Γλύκο ισοφαρίζοντας για την Κέρκυρα, η οποία στάθηκε πολύ καλά σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το "γόρδιο δεσμό" έλυσε για την ομάδα του Αναστασιάδη ο Κάτσε στο 81΄, αλλά ο ΠΑΟΚ στάθηκε πολύ τυχερός στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς το απευθείας φάουλ του Καϊκούτ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γλύκου, ο οποίος στη συνέχεια επενέβη σωτήρια στο σουτ του Κόντου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μ. Κουκουλάκης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρατς - Ναγιάρ, Ντιμιτρόφσκι, Ανδρεόπουλος

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Ποζατζίδης (76΄ Πόζογλου), Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος (46΄ Ρατς), Τζανδάρης, Κάτσε, Περέιρα, Κουλούρης (46΄ Αθανασιάδης), Παπαδόπουλος

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σετκούς, Βενέτης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο, Καρντόσο (65΄ Ανδρεόπουλος), Ζορμπάς, Ναγιάρ (77΄ Κρητικός), Κόντος, Καϊκούτ, Χαβίτο (65΄ Μαρκόφσκι)





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: