Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Πανιώνιος - ΟΦΗ 2-0



Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Πανιωνίου, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης με γκολ των Κολοβού (52΄) και Γιάννου (70΄) επιβλήθηκε 2-0 του ΟΦΗ στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και επέστρεψε στις επιτυχίες, υποχρεώνοντας την ομάδα του Ηρακλείου στην όγδοη εφετινή ήττα της.


Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, οι παίκτες έδειχναν διάθεση αλλά οι φάσεις έλειψαν στο πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν μια ελαφρά πρωτοβουλία χωρίς πάντως να απειλήσουν ουσιαστικά, αν εξαιρεθεί το φάουλ του Μητρόπουλου στο 14ο λεπτό που έστειλε την μπάλα ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λόρια. Οι Κρήτες "απάντησαν" επίσης με "στημένη" μπάλα, όταν στο 39ο λεπτό η κεφαλιά του Μακρή από κόρνερ του Μερεμπασβίλι πέρασε μόλις άουτ.

Η είσοδος του Κολοβού στο δεύτερο ημίχρονο δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην άμυνα του ΟΦΗ, που μπορεί να ξεπέρασε ανώδυνα τη φάση στο 50ό λεπτό, όταν ο νεαρός επιθετικός από ασίστ του Γιάννου πλάσαρε στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, αλλά στο 52΄ άνοιξε το σκορ με εκπληκτικό σουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι γηπεδούχοι έβαλαν "δικλείδα" ασφαλείας στη νίκη τους στο 70ό λεπτό, όταν από μακρινή μπαλιά του Μητρόπουλου ο Γιάννου ξέφυγε από τον Μεϊτέ και πλάσαρε πάνω από τον Λόρια που επιχειρούσε έξοδο, για να σημειώσει ένα ωραίο γκολ, το έκτο δικό του για φέτος που τον έφερε στη δεύτερη θέση της κατάταξης των σκόρερ, μαζί με τον Μακ του ΠΑΟΚ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Οικονόμου, Γιάννου, Ιμπαγάσα (90΄+ Μπούζας), Φούντας (46΄ Κολοβός), Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπουμάλ (86΄ Πάνος
ΟΦΗ (Τζενάρο Γκατούζο): Λόρια, Αντελέγιε, Μπανούσης, Μονιάκης, Τζορτζ (35΄ Πετρόπουλος), Φερνάντεθ (59΄ Ροβίθης), Λαμπρόπουλος, Μεϊτέ, Μερεμπασβίλι (90΄+ Μαραθιανός), Στάθης, Μακρής




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: