Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Οι πιο τρελοί νόμοι για το πορνό



Το πορνό αντιμετωπίζεται ποικιλοτρόπως από τους νόμους της κάθε χώρας, για αυτό και καταγράφονται πολλοί και ίσως παράξενοι νόμοι σχετικά με αυτό


Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει στη Μεγάλη Βρετανία από την απαγόρευση δια νόμου της προβολής πολλών βίαιων πράξεων στις ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου, καταγράψαμε τους πιο τρελούς νόμους σχετικά με το πορνό.

Ινδονησία
Σύμφωνα με το Reuters, στην Ινδονησία οι νόμοι που αφορούν τη πορνογραφία χρησιμοποιήθηκαν για να συλληφθούν χορευτές σε νυχτερινό κλαμπ. Ως πορνό χαρακτηρίζονται από τους νόμους οι εικόνες, τα σχέδια, οι φωτογραφίες, τα γραπτά, ο ήχος, η κινούμενη εικόνα, τα κινούμενα σχέδια, η συζητήσεις, δηλαδή οτιδήποτε περιλαμβάνει απρεπή γλώσσα που προσβάλλει τα ήθη και τα έθιμα της χώρας.

Βόρειος Κορέα
Η πορνογραφία απαγορεύεται δια νόμου, όσοι παρακολουθούν πορνό διαδικτυακά αντιμετωπίζουν 12μηνη ποινή φυλάκισης.

Ιράκ
Η πορνογραφία δεν απαγορεύεται στο Ιράκ, ωστόσο το 2007 ξέσπασε ένα κίνημα βίαιων εκκαθαρίσεων όσων παρακολουθούσαν ροζ ταινίες, με αποτέλεσμα δεκάδες άνθρωποι να δολοφονηθούν. Μάλιστα εκπρόσωπος της Ιρακινής κυβέρνησης δήλωσε ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις προσπαθούσαν να εντοπίσουν όλους αυτούς που παρακολουθούσαν τέτοιου είδους υλικό, πράξη που είναι αντίθετη στην Ισλαμική θρησκεία.

Ιαπωνία
Στη Ιαπωνία η επίδειξη των γεννητικών οργάνων σε οποιοδήποτε υλικό πορνογραφικού περιεχομένου απαγορεύεται δια νόμου, μάλιστα το 2008 ο πορνοστάρ Katsumi Ono συνελήφθη μετά τη κυκλοφορία DVD, στο οποίο δεν είχε καλύψει τα γεννητικά όργανα.

Ουγκάντα
Στην Ουγκάντα το πορνό χαρακτηρίζεται σαν πολιτιστική εξάσκηση, για αυτό και μπορεί να περιλαμβάνει μουσική και χορό. Ωστόσο, ο νόμος περί πορνογραφίας απαγορεύει τις μίνι φούστες.

Γαλλία
Το 2003 η γαλλική κυβέρνηση θέσπισε νόμους για να φορολογήσει το 93% των εσόδων των εταιριών παραγωγής και κυκλοφορίας ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου.

Πακιστάν και Κένυα
Και οι δυο χώρες έχουν νόμους κατά της ομοφυλοφιλίας, ωστόσο είναι οι δυο χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά παρακολούθησης ομοφυλοφιλικού πορνογραφικού υλικού.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: