Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ο χαμός με τα κιλά της Άβας Γαλανοπούλου και η «απάντησή της»


Η είδηση που αφορά στα κιλά της Άβας Γαλανοπούλου δεν είναι καινούργια

Η ίδια η Άβα πρόσφατα εμφανίστηκε στην εκπομπή Τα Καρντάσιανς, ακόμη πιο αδύνατη και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι έχασε τα κιλά εξ αιτίας μιας προσωπικής πολύ στενάχωρης ιστορίας. Ο τότε σύντροφός της την εξαπάτησε και εξαφανίστηκε με τα χρήματά της και εκείνη πέρασε μια δύσκολη περίοδο στην οποία κλείστηκε στον εαυτό της. Την ίδια άλλωστε ιστορία είχε πει λίγο πριν τελειώσει το πρωινό του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού.

Οι τωρινές δηλώσεις της όμως για τα κιλά της και για τον προσωπικό της αγώνα έκαναν τα Media να πάρουν φωτιά γράφοντας ότι η ηθοποιός παλεύει με την ανορεξία. Η Άβα δεν περίμενε ποτέ ότι θα γίνει τόσο μεγάλο ζήτημα και ότι οι δηλώσεις της θα αναπαραχθούν σε τέτοιο βαθμό από όλα σχεδόν τα μέσα.

«Σχεδόν τρόμαξε, αλλά και θύμωσε πάρα πολύ» μας εκμυστηρεύτηκε συνεργάτης της και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ ευαίσθητη με αυτό το θέμα και όπως παρουσιάστηκε από τα media σαν να είναι άρρωστη, την εκνεύρισε και την ανησύχησε γιατί ανακάλυψε τη δύναμη που έχουν οι δημοσιογράφοι και τα μέσα και δεν θέλει η προσοχή του κόσμου να επικεντρωθεί σε αυτό το κομμάτι».

ΠΗΓΗ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: