Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ματαιώθηκε το Νίκη Βόλου - Παναιτωλικός



Με απόφαση του Δ.Σ. της Super League ματαιώνεται η αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Παναιτωλικού, λόγω χρεών της ομάδας της Μαγνησίας.


Έπειτα από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής την αναμέτρηση των Θεσσαλών με τον Παναιτωλικό, που αρχικά είχε οριστεί για την προσεχή Κυριακή (21/12, 17:15).

Συγκεκριμένα η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την οριστική του ματαίωση λόγω παλιών οφειλών και τελεσίδικης απόφασης του διαιτητικού δικαστηρίου, που της κοινοποιήθηκε. Αν η ΠΑΕ πληρώσει τα χρέη της και τις οφειλές της θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο επόμενο ματς. Αν όχι, τότε το πιο πιθανό είναι να αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

"Σήμερα είχαμε τη συνεδρίαση του ΔΣ, που έγινε μέσα σε συναινετικό κλίμα για τα σοβαρά θέματα που έχει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ύστερα από την τελεσίδικη απόφαση του δικαστηρίου, πήραμε και εμείς την απόφαση να μην ορίσουμε τον επόμενο αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Παναιτωλικό", δήλωσε αρχικά για το θέμα ο πρόεδρος της Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος και πρόσθεσε:

"Ο κύριος Πάτσης έχει δηλώσει πως αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με την ομάδα, αλλά εμείς κάτι επίσημο δεν έχουμε στα χέρια μας. Με τον Παναιτωλικό όπως είπαμε δεν θα παίξει. Αν, όμως, μέσα στην εβδομάδα πληρώσει τους παίκτες της θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μία παρακράτηση χρημάτων από την ομάδα. Σίγουρα δεν είναι καλή εξέλιξη, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι για να εφαρμόσουμε τους κανονισμούς. Δεν υπάρχει κάτι παράνομο. Οφείλουμε να είμαστε μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας".

Στην ανακοίνωση της Super League για τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο Δ.Σ., αναφέρεται:

H Γενική Συνέλευση της Super League κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εξελέγη με 12 ψήφους ο κ. Δημήτρης Αγραφιώτης ως εκπρόσωπος της Super League στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, λόγω της εκλογής του κ. Γιώργου Μποροβήλου ως προέδρου του Δ.Σ. της Super League. Οι ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψήφισαν «παρών», ενώ από την ψηφοφορία απουσίαζαν οι ΠΑΕ Βέροια, Νίκη Βόλου, Πανιώνιος και ΠΑΣ Γιάννινα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League κατά τη σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εγκρίθηκε ομόφωνα το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 11ης Αγωνιστικής καθώς και της 18ης έως και της 34ης Αγωνιστικής (Β’ Γύρου) του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα η χορήγηση παράτασης για την απόσυρση των προσωρινών διαταγών εις βάρος της Super League των ΠΑΕ ΟΦΗ και Πανιώνιος μέχρι και τις 12/01/2015. Απείχε της ψηφοφορίας η ΠΑΕ SKODA Ξάνθη.

*Σημειώνεται ότι ο αγώνας Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός δε θα διεξαχθεί και θα υπάρξει ειδικότερη ενημέρωση επί του θέματος τις προσεχείς ημέρες.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: