Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Μάνα και κόρη Kardashian αλληλοεκτίθενται με… πικρόχολα σχόλια!



Δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι θεμιτό μια μητέρα να επεμβαίνει στη ζωή και το γούστο της κόρης της, αλλά και πόσο μια κόρη αντίστοιχα,

όμως από την οικογένεια Kardashian φυσικά μπορείς να τα περιμένεις όλα. Άλλωστε, πολλά από τα πρόσωπα της διάσημης οικογένειας κατά καιρούς δεν διστάζουν να σχολιάσουν τα υπόλοιπα μέλη της και μάλιστα πολλές φορές με τρόπο αιχμηρό, προκειμένου να κερδίσουν λίγες στιγμές δημοσιότητας παραπάνω.


Και μάλλον κάτι αντίστοιχο συνέβη και τη φορά αυτή, αφού Kim Kardashian και Kris Jenner αποφάσισαν να δημιουργήσουν νέα ίντριγκα μεταξύ τους και να κάνουν τα media για ακόμα μια φορά... να χορεύουν στο ρυθμό τους. Την αρχή λοιπόν έκανε η 33χρονη ριάλιτι σταρ όταν, μέσα από τα social media, σχολίασε το στυλ της μητέρας της, το οποίο μάλιστα παρομοίασε με εκείνο της οικογένειας Άνταμς –αυτό πρέπει να πόνεσε λίγο την momager-, αλλά και την εμμονή της να κάνει εμφανίσεις συνεχώς με αυτό το outfit.


Και φυσικά αυτό δεν πέρασε αναίμακτα, αφού όταν η Kris είδε τα όσα έγραψε η κορούλα της, φρόντισε να την... χτυπήσει εκεί που πονάει. Στα πολυσυζητημένα οπίσθιά της δηλαδή, σχολιάζοντας πως είναι πολύ μεγάλα και πως επιτέλους η Kim θα πρέπει να επιστρέψει σε ένα πιο «επίπεδο» στυλ. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν όντως εννοούσαν όλα όσα ανέφεραν, πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως κατάφεραν και πάλι το στόχο τους, να παραμένουν δηλαδή στο επίκεντρο της δημοσιότητας!







Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: