Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Μαθητικός διαγωνισμός αφίσας και βίντεο



Με αφορμή τον εορτασμό της 9ης Ευρωπαϊκής Ημέρας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, στις 28 Ιανουαρίου, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα πραγματοποιεί διαγωνισμό αφίσας και βίντεο,
σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας, για μαθητές πρωτοβάθμιας (Ε', ΣΤ' Δημοτικού) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Γυμνασίου), με θέμα την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο διαδίκτυο και κεντρικό σύνθημα «Σκέφτομαι πριν δημοσιεύσω!».

Τα τέσσερα καλύτερα έργα, δύο για μαθητές Δημοτικού και δύο για μαθητές Γυμνασίου, θα βραβευθούν σε ειδική εκδήλωση στην Αρχή.

Επιπλέον, θα αναρτηθούν στην ειδική θεματική ενότητα «Ευρωπαϊκή Ημέρα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2015» της ιστοσελίδας της και θα συναποτελούν το δημιουργικό θέμα του microsite της Αρχής «Μικροί Πολίτες». Παράλληλα, τα σχολεία που θα συμμετάσχουν θα λάβουν Ειδικό Έπαινο.

Τα έπαθλα για τους τέσσερις νικητές θα είναι δύο laptops Apple MacBook Air και δύο Apple τάμπλετς iPad mini, τα οποία αποτελούν ευγενική προσφορά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης.

Η αξιολόγηση των έργων των μαθητών θα πραγματοποιηθεί από επιτροπή έγκριτων επιστημόνων του Τμήματος Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, το οποίο προσφέρθηκε να συνεισφέρει στην προώθηση των σκοπών του διαγωνισμού.

Λεπτομέρειες για την υποβολή συμμετοχών στο μαθητικό διαγωνισμό είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Αρχής www.dpa.gr


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: