Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Γλυκερία – Νταλάρας: Τι τους θυμώνει στην Ελλάδα σήμερα;


Τι θυμώνει περισσότερο απ' όλα όσα διαδραματίζονται στη χώρα μας στα χρόνια της κρίσης τον Γιώργο Νταλάρα και την Γλυκερία;


Γλυκερία: «Εμείς βλέπουμε τα αποτελέσματα της κρίσης στη δουλειά μας, στη μουσική, στην τέχνη γενικότερα. Πολλοί είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν δουλειά, οι δίσκοι δεν πουλάνε, τα μαγαζιά δεν δουλεύουν...»

Γιώργος Νταλάρας: «Εγώ πάλι, παρότι φυσικά και δεν χαίρομαι για την κρίση, βλέπω πως μέσα σε αυτή την πολύ δύσκολη κατάσταση γίνονται μεγάλα πράγματα: κατέρρευσαν οι δισκογραφικές εταιρείες, οι οποίες όμως, εκτός από τα καλά, έκαναν και πολύ μεγάλο κακό. Ενα CD πωλούνταν από 19 έως 24 ευρώ και σήμερα κοστίζει 9,90. Και μπορεί να μην πουλάνε πια τα CD, αλλά τουλάχιστον αυτά τα λίγα χρήματα που θα βγουν θα πάνε στους καλλιτέχνες, αν τα καταφέρουμε να έχουμε σωστούς νόμους για τα προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας. Διότι στην Ελλάδα ούτε αυτά τα σεβόμαστε. Νέοι άνθρωποι, μουσικοί, καλλιτέχνες μπήκαν στην παραγωγή και θα φτιάξουν καλύτερα πράγματα από αυτά που έφτιαχναν οι εταιρείες μόνο για να δώσουν «βρώμικο» στον κόσμο. Εχω ελπίδες λοιπόν πως μέσα από την κρίση η μουσική θα βγει ευνοημένη».



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: