Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Εργοτέλης - Ξάνθη 0-2



Η Ξάνθη έδωσε συνέχεια στην επιτυχημένη πορεία των τελευταίων αγωνιστικών, περνώντας με νίκη και από το "Παγκρήτιο" στάδιο του Ηρακλείου απέναντι στον Εργοτέλη.


Η ομάδα της Θράκης επικράτησε 2-0 με τέρματα των Λισγάρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και Ομπόντο στο 71ο λεπτό, αφήνοντας την ομάδα της Κρήτης στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ενώ η Ξάνθη έφτασε τη Βέροια στην 5η θέση.

Η Ξάνθη διατήρησε την κατοχή της μπάλας σε όλο το πρώτο ημίχρονο "παγώνοντας" το ρυθμό του Εργοτέλη, που έχασε πάντως την πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί και να αλλάξει την εικόνα του αγώνα:

Στο 21ο λεπτό ο διαιτητής Κουτσιαύτης καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Γιουσούφ από τον Γουάλας, αλλά ο Χαντί που ανέλαβε την εκτέλεσή του, νικήθηκε από τον Κυριακίδη, στο 22΄. Μια ευκαιρία την οποία οι γηπεδούχοι "πλήρωσαν" ακριβά στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λεπτου, όταν ο Λισγάρας άνοιξε το σκορ με προβολή για την ομάδα της Θράκης, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εργοτέλης άρχισε να κρατά περισσότερο την μπάλα, όμως δεν είχε ούτε ουσία ούτε παραγωγή φάσεων, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Λουτσέσκου όχι μόνο να κρατούν άνετα το υπέρ τους αποτέλεσμα αλλά να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ. Το 0-2 σημείωσε ο Ομπόντο στο 71΄, ύστερα από εξαιρετική ενέργεια του Σολτάνι που έδωσε "έτοιμο" γκολ στον συμπαίκτη του.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρ. Κουτσιαύτης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νόσκοβιτς, Ντα Σίλβα, Γιοβάνοβιτς - Γουάλας, Λισγάρας, Παπαστεριανός

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Παύλος Δερμιτζάκης): Καβουσάκης, Καζναφέρης, Λυκογιάννης, Κοζορώνης (71΄ Μπαμ Μπαμ), Γιοβάνοβιτς, Γκέντσογλου, Χαντί (57΄ Ντα Σίλβα), Γιουσούφ, Μπογκντάνοφ, Χαλκιαδάκης, Παμλίδης (57΄ Νόσκοβιτς)

ΞΑΝΘΗ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας (46΄ Μπέρτος), Σολτάνι, Λουσέρο, Ομπόντο, Βασιλακάκης (90΄+ Ρούντι), Παπαστεριανός, Γούτας, Καπετάνος (83΄ Φλίσκας), Λισγάρας






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: