Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Brigitte Bardot: Πώς θα πετύχετε το πιο «αθώα» αισθησιακό χτένισμα της ιστορίας


Ο διάσημος κομμωτής, Sam McKnight, δείχνει βήμα βήμα το πιο εντυπωσιακό χτένισμα. Τολμήστε το αυτές τις γιορτές!


Το έχουμε πει πολλές φορές... οι γιορτές πλησιάζουν και πραγματικά όλες οι γυναίκες θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κλέψουμε τις εντυπώσεις . Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα -που μας απασχολούν, είναι το χτένισμά που θα πρέπει να επιλέξουμε για τις εορταστικές εξόδους μας! Και φυσικά, χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψουμε μια περιουσία στο κομμωτήριο- που ιδίως αυτές τις ημέρες θα επικρατεί πανικός!

Μια από τις πιο εντυπωσιακές και λαμπερές λύσεις έρχεται να μας δώσει ο κομμωτής Sam McKnight, (που πρόσφατα δημιούργησε τα μοναδικά χτενίσματα στο Pre - Autumn/Winter 2015-16 για τον οίκο Chanel), με το πιο θηλυκό χτένισμα: αυτό, της θρυλικής Brigitte Bardot!

Εγγυημένη και sexy επιλογή, από τη δεκαετία του '60, κολακεύει κάθε γυναίκα, καθώς πλαισιώνει το πρόσωπό της μοναδικά, προσδίδοντας μια ανεπιτήδευτη θηλυκότητα. Το σωστό ύψος και το σχήμα είναι τα κλειδιά και το μυστικό επιτυχίας!

Για να πετύχετε αυτό το iconic hair look δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα αλλά και να παρακολουθήσετε το video!

1. Ψεκάστε τα νωπά, φρεσκολουσμένα μαλλιά σας σε όλο τους το μήκος με ένα σπρέι για όγκο.

2. Στεγνώστε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι σε ξηρό αέρα, χρησιμοποιώντας μια στρογγυλή βούρτσα , όπως δείχνει το video.

3. Χτενίστε ελαφρά και τυλίξτε τα μαλλιά σας με μεγάλα ρόλει, φροντίζοντας πιο πριν να έχετε χτενίσει και ψεκάσει με λακ τις τούφες που έχετε επιλέξει, για πιο σταθερό αποτέλεσμα! Κάνετε το ίδιο σε όλο το κεφάλι σας.

4. Μείνετε όσο το δυνατόν περισσότερο - τουλάχιστον 40 λεπτά- με τα ρόλει. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πιστολάκι σας, σε χαμηλή ταχύτητα για να στεγνώσετε πιο γρήγορα.

5. Αφαιρέστε τα ρόλει προσεκτικά και περάστε με το πιστολάκι τη μπροστινή φράντζα σας, προκειμένου να πλαισιώνει αρμονικά το πρόσωπό σας. Δείτε τον Sam στο video.

6. Στη συνέχεια, πάρτε μερικές τούφες από την κορυφή του κεφαλιού σας και κρεπάρετε στη βάση τους, χρησιμοποιώντας μια χτένα και λακ για να ενισχύσετε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

7. Με τη βοήθεια μιας βούρτσας, χτενίστε ελαφρά τα μαλλιά σας, δημιουργώντας ένα ιδανικό ύψος- Προσοχή: αποφύγετε τις υπερβολές !

8. Χρησιμοποιήστε τα δάκτυλά σας για να ολοκληρώσετε αυτό το sexy χτένισμα











Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: