Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Αυτό είναι το νέο σόου που θα βγάλει ο Αντ1



Μετά από την απόφαση του καναλιού του Αμαρoυσίου να μην βγάλει στο δεύτερο μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν το YFSF,το οποίο κρατούν για την επόμενη σεζόν , δηλαδή για τον Οκτώβριο του 2015 οι υπεύθυνοι του καναλιού, στράφηκαν προς άλλο σόου.


Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες μου , μετά τον Φεβρουάριο, το κανάλι ετοιμάζεται να βγάλει το GoogleBox . Το συγκεκριμένο σόου, προβάλλεται σε πολλές χώρες του κόσμου έχει προκαλέσει αντιδράσεις και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Στην Αγγλία , οι τηλεθεατές το βλέπουν μέσα από το channel 4.


Tο σόου θα είναι εβδομαδιαίο και το κόνσεπτ είναι να “εισβάλλει “ μέσα σε σπίτια, καταγράφοντας τις αντιδράσεις των κατοίκων τους , σχετικά με τα προγράμματα που παρακολουθούν στην τηλεόραση του σπιτιού τους. Το φορμάτ, διαρκεί 13 εβδομάδες, δηλαδή καταγράφει τις ιστορίες δεκατριών νοικοκυριών.

Φυσικά ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί έαν θα δούμε το googlebox στον τηλεοπτικό αέρα, καθώς καθοριστικό ρόλο για την υλοποιήση του, θα παίξουν οι πολιτικές εξελίξεις και το εάν τελικά θα πάμε σε πρόωρες εκλογές κάτι που θα αλλάξει κατά πολύ τα σχέδια των καναλιών σε σχέση με τον προγραμματισμό τους.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: