Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Αυτή είναι τεχνική - εγγύηση για σωστό φλερτ!



Για το φλερτ έχουμε ακούσει/διαβάσει όλους τους πιθανούς τρόπους με όλους τους πιθανούς συνδυασμούς που θα μας εξασφαλίσουν τη σίγουρη επιτυχία. Τι δε σκεφτήκαμε όμως; Το πιο απλό και δραστικό εργαλείο για φλέρτ...μάντεψε... είναι η φωνή σου.


Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες μπορούν να αλλάζουν επιτυχώς τον τόνο της φωνής τους ώστε να γίνονται πιο ελκυστικές.Σύμφωνα με πείραμα που έγινε στο Albright College, επιλέχθηκαν 40 φοιτητές (20 αγόρια και 20 κορίτσια) και τους ζητήθηκε να επαναλάβουν τους αριθμούς 1-10 με την κανονική τους φωνή, μετά με μια '' τεχνητή'' πιο ελκυστική και έπειτα με ένα τόνο πιο δυναμικό/ σίγουρο.



Παρόλα αυτά, η έλξη δε μένει μόνο στη φωνή, πάει πακέτο με το σύνολο (μέσα και έξω). Μην νομίζεις ότι ένας άντρας θα αδιαφορήσει γι' αυτά που λές μόνο και μόνο επειδή θα τα πεις με μια ωραία φωνή που θα τραβήξει... τ' αυτιά πάνω σου. Καμία κοτσάνα με ωραία φωνή δε γοήτευσε ποτέ κανένα!


Επιλέχθηκαν 40 ακόμη φοιτητές άκουσαν της ηχογραφημένες φωνές με την ποικιλία στους διαφορετικούς τόνους. Αποδείχτηκε ότι οι άντρες δε θεωρούνταν ελκυστικοί όταν το προσπαθούσαν, ενώ οι γυναίκες το αντίθετο Οταν μάλιστα άλλαζαν τη φωνή τους, χαμήλωναν ταχύτητα στην ομιλία και ένταση στη φωνή, κάνοντας τους άντρες να της θεωρούν πιο σαγηνευτικές.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: