Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη 2-1



Σε ένα ματς ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες, ο Αστέρας Τρίπολης επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 της αξιόμαχης Ξάνθης.
Κορυφαίος και σκόρερ ο Γιαννιώτας.


Καλύτερο ξεκίνημα δε θα μπορούσε να περιμένει ο Στάικος Βεργέτης, που είδε την ομάδα του να προηγείται μόλις στο 6ο λεπτό. Ο Σανκαρέ με μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ξάνθης βρήκε το Γιαννιώτα, που πλάσαρε ιδανικά τον Κυριακίδη στο τετ-α-τετ!

Στη συνέχεια ο Αστέρας είχε την υπεροχή, είχε «κερδίσει» το κέντρο, δεν είχε κάποιο αμυντικό πρόβλημα ενώ έφτασε και κοντά στο 2-0 στο 17’, όμως το εξαιρετικό σουτ του Γιαννιώτα εξουδετέρωσε ο Κυριακίδης.Η Ξάνθη άρχισε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο μετά το 35’, κατάφερε να απειλήσει με το σουτ του Ομπόντο που έφυγε λίγο άουτ στο 37’ ενώ η καλύτερη στιγμή για τους Ακρίτες ήρθε στο 43’.

Ο Λουσέρο σούταρε και ο Κοσίτσκι έδιωξε δύσκολα, κρατώντας το μηδέν για τον Αστέρα!Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αστέρας ξέμεινε από κλασικό φορ κατά τη διάρκεια του ματς, αφού στο 39’ ο Μπαράλες τραυματίστηκε έπειτα από σπριντ και τη θέση του πήρε ο Μούκαμ!Το δεύτερο μέρος άρχισε με την Ξάνθη να παίρνει το χώρο να φτιάξει παιχνίδι και τον Αστέρα να την περιμένει.

Έξυπνη τακτική από τον Βεργέτη η οποία απέφερε καρπούς αφού σε αντεπίθεση ο Αστέρας σφράγισε το ματς!Η Ξάνθη εκτέλεσε κόρνερ, η άμυνα του Αστέρα έδιωξε, ο Μούκαμ με τη μία βρήκε τον Μάσα, που έφυγε μόνος και πλάσαρε τον Κυριακίδη γράφοντας το 2-0!

Το ματς κυλούσε όπως το ήθελε η ομάδα της Τρίπολης, όμως ο Κουκουλάκης αποφάσισε να… αυξήσει το δείκτη του σασπένς και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Ξάνθης στο 80ό λεπτό! Ο Κλέιτον εκτέλεσε άψογα ξεγελώντας τον Κοσίτσκι και μείωσε σε 2-1, σκορ που τελικά δεν άλλαξε κι έτσι ο Αστέρας πανηγύρισε την πρώτη του εντός έδρας νίκη κόντρα στην Ξάνθη!




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: