Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Αιματηρή επέμβαση στο Σίδνεϊ - Αυτός είναι ο δράστης


ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ


18:56 Βίντεο από τις στιγμές μετά την επέμβαση της Ασυνομίας στο Σίδνεϊ



18:40 Οι τελευταίες πληροφορίες, χωρίς προς το παρόν να επιβεβαιώνονται από την Αστυνομία, αναφέρουν ότι νεκροί είναι ο δράστης και ένας από τους ομήρους. 

18:34 Φωτογραφίες 
από το σημείο όπου εξελίχθηκε η ομηρία








17:55 
Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί αν ισχύουν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για νεκρό ανάμεσα στους ομήρους. Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα συγγενείς των ανθρώπων που έμειναν για 16 ώρες στην καφετέρια.


17:41 Αυτή την ώρα, μέσα στην καφετέρια βρίσκεται ειδικό ρομπότ που θα ανιχνεύσει αν υπάρχει στον χώρο κάποια βόμβα. 

17:33 Τι συνέβη τα τελευταία 25 δραματικά λεπτά:
- Αρκετοί όμηροι - πέντε με επτά - διέφυγαν από την καφετέρια. 

- Ακούστηκαν δυνατές εκρήξεις και η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι άνοιξαν πυρ. 
- Και άλλοι άνθρωποι κατόρθωσαν να βγουν από την καφετέρια, πολλοί από αυτούς με ανάγκη για πρώτες βοήθειες. 
- Ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες αναφέρουν ότι τέσσερις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σοβαρά. 

17:26 
Οι αστυνομικοί εισέβαλαν στην καφετέρια και ακούστηκαν πολλοί πυροβολισμοί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομηρία έχει λήξει, ωστόσο υπάρχουν και τραυματίες. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο δράστης και πιθανότατα είναι νεκρός. 


Τρόμος στο Σίδνεϊ
Ιρανός πρόσφυγας με βεβαρημένο ποινικό μητρώο είναι ο ένοπλος που κράτησε για περισσότερες από 16 ώρες ομήρους σε καφετέρια, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. 

Πρόκειται για τον Μαν Χάρον Μόνις, στον οποίο έχει χορηγηθεί πολιτικό άσυλο στην Αυστραλία, χαρακτηρίζεται από τον πρώην δικηγόρο του ως ένα ιδιαίτερα μοναχικό άτομο. 



Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν το κέντρο του Σίδνεϊ μέχρι να λήξει ο συναγερμός και βγουν από το κτίριο ασφαλείς οι όμηροι που κρατά ο άνδρας, ο αριθμός των οποίων ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονταν με πυρετώδεις ρυθμούς. Στο παράθυρο της καφετέριας είχε υψωθεί μία μαύρη, ισλαμική σημαία. 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΗΡΟΙ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ
\


Νωρίτερα, πέντε άνθρωποι κατόρθωσαν να βγουν από το κτίριο, σε μία περιοχή ιδιαίτερα πολυσύχναστη, καθώς εκεί υπάρχουν πολλά καταστήματα. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, δεν κατέστη σαφές αν διέφυγαν ή απελευθερώθηκαν από τον Ιρανό.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ δήλωσε ότι είναι «ιδιαίτερα σοκαριστικό» που υπάρχουν άνθρωποι «όμηροι ενός ένοπλου με πολιτικά αιτήματα». Ο δράστης επικοινώνησε με τοπικά μέσα ενημέρωσης προκειμένου να θέσει τα αιτήματά του, ωστόσο η Αστυνομία ζήτησε να μην δημοσιοποιηθούν. 



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: