Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Παναθηναϊκός - Πανθρακικός 4-0



Χωρις να συναντήσει προβλήματα, ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-0 του Πανθρακικού στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και συνεχίζει την καταδίωξη του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, μετά τη 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.
Τα γκολ για τους "πράσινους" που έχουν 5 νίκες και 1 ισοπαλία στους 6 τελευταίους αγώνες τους, πέτυχαν οι Καρέλης (1΄), Πέτριτς (51΄), Ζέκα (79΄) και Μπεργκ (90+1΄).

Με τη συμπλήρωση 14 δευτερολέπτων και χωρίς να προλάβουν οι παίκτες του Πανθρακικού να έλθουν σε επαφή με τη μπάλα, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ σε γύρισμα του Μπεργκ και προβολή του Καρέλη από το ύψος της μικρής περιοχής, που πέτυχε το 5ο πιο γρήγορο γκολ στην Ιστορία της Α΄ εθνικής.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε άλλον "αέρα" στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, που κυριάρχησε απόλυτα στο πρώτο 45λεπτο και έχασε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ και να "καθαρίσει" από νωρίς τη νίκη.

Στο 19΄ το σουτ του Πέτριτς μπλόκαρε ο Αθανασιάδης, στο 27΄ ο Μέντες δεν πρόλαβε να "σπρώξει" τη μπάλα στα δίχτυα από πολύ κοντά μετά από κόρνερ και στο 37΄ ο Μπεργκ βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα αλλά σούταρε ψηλά άουτ.

Με γρήγορο γκολ ξεκίνησε και το β΄ ημίχρονο. Από κόρνερ, ο Σίλντενφελντ έπιασε την κεφαλιά και ο Πέτριτς από πολύ κοντά με προβολή έγραψε το 2-0 στο 51΄, σε μια πανομοιότυπη φάση με τη χαμένη ευκαιρία του Μέντες στο 27΄.

Κλασικό τετ-α-τετ του Μπεργκ στο 60΄ έσωσε ο Αθανασιάδης, ενώ η μοναδική -αλλά πολύ μεγάλη ευκαιρία του Πανθρακικού να ξαναμπεί στο παιχνίδι δημιουργήθηκε στο 74΄.

Ο Μπαϊκαρά με έξοχη ατομική ενέργεια πλάσαρε τον Στιλ, όμως ο Μπούρμπος έδιωξε πάνω στη γραμμή κρατώντας το "μηδέν" για την ομάδα του.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ζέκα με κεφαλιά από σέντρα του Πέτριτς διαμόρφωσε το 3-0, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπεργκ «έγραψε» το τελικό 4-0 στην πιο άνετη φετινή νίκη του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μέντες

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου):
 Στιλ, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Νάνο, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς (82΄ Ντίνας), Καρέλης (80΄ Κλωναρίδης), Πέτριτς (80΄ Δώνης), Μπεργκ

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Χοσέ Εμανουέλ Ρόκα):
 Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Τζάνης (56΄ Οκάτσι), Ντιγκινί, Κάσες, Εμπόου, Τσουμάνης (82΄ Χρήστου), Μπαϊκαρά, Λαδάκης (55΄ Ρομέου), Ποτουρίδης.


SHARE THIS

0 σχόλια: