Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο Τέιλορ Κιτς προστίθεται στο καστ του «True Detective 2».


Ωραία θα περάσουμε!
Οπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά κι έτσι οι φήμες που εδώ και καιρό θέλουν τον «John Carter» να κατευθύνεται προς το μυστηριώδη κόσμο του Νικ Πιτσολάτο μόλις επιβεβαιώθηκαν.


«Την πρώτη σεζόν της σειράς της λάτρεψα. Ηταν και τόσο προσγειωμένη, ήταν μια ιστορία που θα μπορούσε να έχει συμβεί πραγματικά. 

Κι η δεύτερη είναι πολύ παρόμοια μ’ αυτήν την έννοια κι είμαι ενθουσιασμένος.» Ετσι, ο Τέιλορ Κιτς, ο ηθοποιός που αγαπήσαμε τηλεοπτικά, στο «Friday Night Lights», αφότου πέρασε από αμφίβολους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο σινεμά, από το «John Carter» και το«Savages» μέχρι το «Lone Survivor», μ’ ένα ενδιαφέρον διάλειμμα στο «The Normal Heart», επιστρέφει στην εβδομαδιαία τηλεοπτική σειρά, με κάτι που προβλέπεται καλύτερο από σινεμά.


Ο Τέιλορ Κιτς θ’ αναλάβει το ρόλο του Πολ Γούντραφ, ενός 28χρονου στρατιωτικού που έχει δει επανειλημμένα τη βία να ξεσπά γύρω του και βρίσκεται σε πειθαρχική άδεια επειδή συνελήφθη με μια πόρνη στο αυτοκίνητό του. 

Εκείνος θα είναι ο ένας από τους τρεις εκπροσώπους του νόμου που αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν το έγκλημα, μαζί με τον Κόλιν Φάρελ και τη γυναίκα πρωταγωνίστρια που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί. 

Το εν λόγω έγκλημα αφορά τον Μπεν Κάσπαρ, δήμαρχο μιας φανταστικής πόλης στην Καλιφόρνια, ο οποίος βρίσκεται άγρια δολοφονημένος, στη διάρκεια μιας ρηξικέλευθης συμφωνίας περί μεταφορικών μέσων που θα μπορούσε ν’ αλλάξει για πάντα το δίκτυο των αυτοκινητόδρομων της Πολιτείας. 

Τρεις αστυνομικοί από διαφορετικές πόλεις και δημόσιες υπηρεσίες αναλαμβάνουν να διαλευκάνουν την υπόθεση. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι η έρευνά τους εκτείνεται σε σημεία πολύ πιο μακρινά και σκοτεινά απ’ ό,τι είχαν αρχικά φανταστεί. 

Το πτώμα του 52χρονου Κάσπαρ βρίσκεται σ’ ένα απομονωμένο σημείο του Pacific Coast Highway, κοντά στο Μπιγκ Σερ, ενώ στο στέρνο του είναι χαραγμένα σατανιστικά σύμβολα. 

Η πληροφορία ότι στον Κάσπαρ άρεσε το άγριο σεξ κι ότι ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό δε βοηθά στο ξεκαθάρισμα της ιστορίας, αντίθετα την οδηγεί σ’ έναν επικίνδυνο λαβύρινθο, όπου βρίσκεται μπλεγμένος ο τέως συνεργάτης του, ο Φρανκ Σέμιον, ένας πρώην μαφιόζος που τώρα προσπαθεί να «καθαρίσει» τις επιχειρήσεις του, τον οποίο θα υποδυθεί ο Βινς Βον.

 Τα δύο πρώτα από τα οκτώ επεισόδια του «True Detective 2» θα σκηνοθετήσει ο Τζάστιν Λιν των «Fast & Furiοus», από το # 3 και μετά.



Πηγή 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: