Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Το selfie φιλί της "γερασμένης" Στεφανί του Μονακό


Η πάλαι ποτέ άτακτη πριγκίπισσα δείχνει ξεκάθαρα ότι αποδέχεται τη ζωή και τα χρόνια όπως έρχονται εστιάζοντας πια σε άλλα πράγματα εκτός από τους προβολείς και την εξωτερική εμφάνιση.


Η Στεφανί (Stephanie) προκαλούσε ισχυρούς πονοκεφάλους στους γονείς της, πρίγκιπα Ρενιέ (Rainier) του Μονακό και Γκρέις Κέλι (Grace Kelly) από πολύ μικρή.
Στη φωτογραφία, η πριγκιπική οικογένεια Κασιράγκι σε μια από τις τελευταίες φωτογραφίες πριν "φύγει" η Γκρέις.


Όμως μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας της το 1982, η κατάσταση εκτροχιάστηκε. Η Στεφανί, 17 ετών τότε, βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τη μαμά της όταν συνέβη το ατύχημα με τις φήμες να θέλουν την ίδια πίσω από το τιμόνι.
Η επίσημη εκδοχή ήταν ότι η πριγκίπισσα Γκρέις υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο την ώρα που οδηγούσε όμως οι κακές γλώσσες που υποστηρίζουν την πρώτη εκδοχή ακούγονται μέχρι και σήμερα.
Η ίδια η Στεφανί έχει μιλήσει δημόσια για το συμβάν δυο φορές πολλά χρόνια αργότερα υποστηρίζόντας την επίσημη εκδοχή με πάθος, τονίζοντας πως "κανείς δεν μπορεί να αντιληφθεί τον πόνο αφενός της απώλειας της μάνας, αφετέρου της πίεσης ότι εσύ τη σκότωσες".
Η νεαρή Στεφανί έκανε πολλά και διάφορα στα νιάτα της, μεταξύ των οποίων μια σύντομη καριέρα στο πεντάγραμμο. Από εκείνα τα χρόνια θυμόμαστε το πιο διάσημο τραγούδι της,"Ouragan" (1986).

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: